- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρώην βοηθός του Βιν Ντίζελ τον καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση
Φέρεται να έγινε το 2010 σε σουίτα ξενοδοχείου στην Ατλάντα
Βιν Ντίζελ: Πρώην βοηθός τον καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση - Φέρεται να έγινε το 2010 σε σουίτα ξενοδοχείου στην Ατλάντα
Αντιμέτωπος με καταγγελία για σεξουαλική επίθεση είναι ο Βιν Ντίζελ από την πρώην βοηθό του, Άστα Γιόνασον.
Όπως καταγγέλει η Γιόνασον, έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του ηθοποιού σε ξενοδοχείο στην Ατλάντα των ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2010.
Σύμφωνα με την μήνυσή της, το συμβάν έλαβε χώρα όταν ο Ντίζελ την προσκάλεσε στη σουίτα του αφού είχε επιστρέψει από ένα κλαμπ. Εκεί, την άρπαξε από τα χέρια και την έριξε στο κρεβάτι. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, παρά το γεγονός ότι του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος της έπιασε το στήθος και την φίλησε στο ίδιο σημείο.
Ακόμα, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά της σήκωσε το φόρεμα, την κακοποίησε και τη χάιδεψε στα πόδια και στο μέσα μέρος των μηρών της. Η καταγγέλουσα ισχυρίζεται ότι σε κάποιο σημείο κατάφερε να ξεφύγει από τον Ντίζελ αλλά εκείνος την πρόλαβε και την στρίμωξε σε έναν τοίχο βάζοντας τα χέρια της στο «ερεθισμένο πέος» του και στη συνέχεια αυνανίστηκε.
«Τρομοκρατημένη η κυρία Γιόνασον έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να "απομακρυνθεί" από την σεξουαλική επίθεση ώστε να μην τον εξαγριώσει» αναφέρει η καταγγελία.
«Τότε άκουσε ήχους βογγητών από τον Ντίζελ. Πάγωσε σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να κουνηθεί» συμπληρώνει η μήνυση.
Να σημειωθεί πως το 2010, η Γιόνασον είχε αποφοιτήσει από την σχολή κινηματογράφου στο Λος Άντζελες και είχε προσληθεί από την εταιρεία του Ντίζελ για να οργανώνει πάρτι, να τον συνοδεύει σε πάρτι και να είναι πάντα σε μικρή απόσταση από τον ίδιο όταν θα φωτογραφίζεται με άλλες γυναίκες.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στην καταγγελία της, λίγες ώρες μετά την επίθεση, απολύθηκε μετά από χειρισμούς της αδελφής του ηθοποιού, της Σαμάνθα Βίνσεντ.
Στη μήνυσή της, η Γιόνασον υποστηρίζει οτι υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από συναισθηματική πίεση και ψυχολογικό και σωματικό πόνο εξαιτίας των όσων συνέβησαν.
Από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του, ο Βιν Ντίζελ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς στο σύνολό τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Βρετανός ηθοποιός εξηγεί γιατί το κοινό δεν είναι έτοιμο για έναν μαύρο πράκτορα 007
Η νέα animated επιτυχία των Universal-Nintendo σαρώνει στα ταμεία παγκοσμίως
Ταινίες είδους από το δεύτερο μισό τού 20ού αιώνα, που άλλαξαν τους κανόνες του genre τους και προβάλλονται ακόμα με πάθος, παντού
Από τις πρώτες υπαίθριες προβολές στις αρχές του 20ού αιώνα έως τη χρυσή εποχή των θερινών σινεμά, η διαδρομή ενός αθηναϊκού συμβόλου.
Ανακοινώθηκαν οι προεγκρίσεις και εγκρίσεις για το πρόγραμμα «Πρώτη Ταινία»
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο αγαπημένο του θέμα με τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Disclosure Day»
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.