- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατί η Σκάρλετ Γιοχάνσον χαρακτήρισε «τρέλα» τη ζωή με τον 2χρονο γιο της
Η ιστορία από τα κινηματογραφικά σετ, οι δυσκολίες της μητρότητας και η «τρέλα»
Σκάρλετ Γιοχάνσον: Οι αποκαλύψεις για τον γιο της, Κόσμο - Η ιστορία από τα κινηματογραφικά σετ, οι δυσκολίες της μητρότητας και η «τρέλα»
Για την σχέση της με το παιδί της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την μητρότητα μίλησε η Σκάρλετ Γιοχάνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το νέο, οικογενειακό πρόγραμμά τους, με τον σύζυγό της, Κόλιν Τζοστ, το οποίο και χαρακτήρισε «τρελό».
Ακολούθως, εξομολογήθηκε πως όταν γυριζόταν η ταινία «Asteroid City» του Wes Anderson, ο γιος τους, Κόσμο, ήταν ακόμα βρέφος και τον έπαιρνε μαζί της στο κινηματογραφικό σετ.
«Εγώ δεν ήμουν ιδιαίτερα δημοφιλής, υπήρχε μόνο το μωρό. Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος που έβλεπε το μωρό αλλά όχι εμένα. Ήταν σε φάση. Α, ήρθες. Το μωρό πού είναι; Έρχονταν και οι σύντροφοι κάποιων. Αλλά οι περισσότεροι ήταν μόνοι. Πολλοί άλλοι είχαν παιδιά, αλλά ίσως μεγαλύτερα από το δικό μου. Εγώ είχα ένα μικροσκοπικό μωρό, το “μωρό των γυρισμάτων”».
Παρά το γεγονός πως η Γιοχάνσον έχει ένα ακόμα παιδί, την 8χρονη σήμερα Ρόουζ Ντόροθι, με τον πρώην σύζυγό της Romain Dauriac, παραδέχθηκε πως με τον Κόσμο τα βρήκε... σκούρα.
«Είναι δύσκολο. Θυμάμαι που όταν η κόρη μου έγινε δύο σκεφτόμουν, όλα είναι τέλεια, δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλούν όλοι. Μέχρι που εκείνη έγινε τριών και ένιωσα σαν να βρέθηκα σε μια συναισθηματικά κακοποιητική σχέση. Είναι πολύ έντονο, δεν έχει καμία λογική. Με πολύ έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις και αυταρχικές συμπεριφορές, είναι μια τρέλα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμπνέει μικρούς και μεγάλους με το ταλέντο, την ευγένεια και το ξεχωριστό της φως»
Πρόσκληση σε μαθητές να δημιουργήσουν εκπαιδευτικά παιχνίδια για την 7η διοργάνωση
Το φιλμ αφορά τη ζωή του ιδρυτή της Diesel
Σαράντα χρόνια μετά, οι αναλύσεις και οι διαξιφισμοί γύρω από το πιο επεισοδιακό ματς στην ιστορία των Μουντιάλ καλά κρατούν.
Μια γλυκόπικρη ταινία που μας θυμίζει στιγμές της κλασικής ελληνικής κωμωδίας
Το πρώτο τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο αποκαλύφθηκε
Το ντοκιμαντέρ για τη θριαμβευτική επιστροφή των Oasis
Η ταινία έκανε sold‑out πρεμιέρα στο Sundance και απέσπασε το Βραβείο Κοινού
Η αντίδραση του σκηνοθέτη στην είδηση ότι η ταινία του είναι η επίσημη πρόταση της χώρας για τα Όσκαρ
Ο σκηνοθέτης άρχισε να εργάζεται πάνω στο ντοκιμαντέρ το 2023
Επίσημη πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την 99η διοργάνωση της Ακαδημίας
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο εάν η δήλωση βασίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση ή αποτελεί προσωπική εκτίμηση
Περισσότερες από 50 ταινίες σε ένα εκλεκτικό πρόγραμμα προβολών
Από το «Rocky Horror Picture Show» και το «The Room» μέχρι τον Ντέιβιντ Λιντς, τι είναι αυτό που μετατρέπει μια ταινία σε αντικείμενο λατρείας για γενιές θεατών
Η ποπ σταρ πρωταγωνιστεί στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς κωμικού franchise
Ο Γάλλος δημιουργός μετέτρεψε την τσιγγάνικη κουλτούρα σε κινηματογραφική γλώσσα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Λιτός και συνάμα πυκνός νοήματος, ο «νέος» Παβλικόφσκι μοιάζει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν από οχτώ χρόνια με το «Ψυχρός πόλεμος».
Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.