Κινηματογραφος

Γιατί η Σκάρλετ Γιοχάνσον χαρακτήρισε «τρέλα» τη ζωή με τον 2χρονο γιο της

Η ιστορία από τα κινηματογραφικά σετ, οι δυσκολίες της μητρότητας και η «τρέλα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Scarlett Johansson
© EPA/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σκάρλετ Γιοχάνσον: Οι αποκαλύψεις για τον γιο της, Κόσμο - Η ιστορία από τα κινηματογραφικά σετ, οι δυσκολίες της μητρότητας και η «τρέλα»

Για την σχέση της με το παιδί της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την μητρότητα μίλησε η Σκάρλετ Γιοχάνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το νέο, οικογενειακό πρόγραμμά τους, με τον σύζυγό της, Κόλιν Τζοστ, το οποίο και χαρακτήρισε «τρελό».

Ακολούθως, εξομολογήθηκε πως όταν γυριζόταν η ταινία «Asteroid City» του Wes Anderson, ο γιος τους, Κόσμο, ήταν ακόμα βρέφος και τον έπαιρνε μαζί της στο κινηματογραφικό σετ.

«Εγώ δεν ήμουν ιδιαίτερα δημοφιλής, υπήρχε μόνο το μωρό. Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος που έβλεπε το μωρό αλλά όχι εμένα. Ήταν σε φάση. Α, ήρθες. Το μωρό πού είναι; Έρχονταν και οι σύντροφοι κάποιων. Αλλά οι περισσότεροι ήταν μόνοι. Πολλοί άλλοι είχαν παιδιά, αλλά ίσως μεγαλύτερα από το δικό μου. Εγώ είχα ένα μικροσκοπικό μωρό, το “μωρό των γυρισμάτων”».

Παρά το γεγονός πως η Γιοχάνσον έχει ένα ακόμα παιδί, την 8χρονη σήμερα Ρόουζ Ντόροθι, με τον πρώην σύζυγό της Romain Dauriac, παραδέχθηκε πως με τον Κόσμο τα βρήκε... σκούρα.

«Είναι δύσκολο. Θυμάμαι που όταν η κόρη μου έγινε δύο σκεφτόμουν, όλα είναι τέλεια, δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλούν όλοι. Μέχρι που εκείνη έγινε τριών και ένιωσα σαν να βρέθηκα σε μια συναισθηματικά κακοποιητική σχέση. Είναι πολύ έντονο, δεν έχει καμία λογική. Με πολύ έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις και αυταρχικές συμπεριφορές, είναι μια τρέλα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ