Κινηματογραφος

Μάργκοτ Ρόμπι και Μπραντ Πιτ συζητούν για το ριμέικ του «The Thin Man»

Η συνεχιζόμενη απεργία της SAG-AFTRA αναβάλλει τις διαδικασίες για το κάστινγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάργκοτ Ρόμπι
© AΠΕ-ΜΠΕ

«The Thin Man»: Η εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment της Μάργκοτ Ρόμπι και η εταιρεία Plan B του Μπραντ Πιτ είναι σε συζητήσεις για την επιστροφή του ριμέικ

Μετά την «απίστευτη επιτυχία» της ταινίας "Βarbie" που ξεπέρασε το $1 δις σε εισπράξεις η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment της και η εταιρεία Plan B του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) βρίσκονται σε συζητήσεις για τη συμπαραγωγή ενός ριμέικ της κλασικής κωμωδίας μυστηρίου του 1934 «The Thin Man», όπως πληροφορήθηκε το TheWrap.

«The Thin Man»: Το ριμέικ της κλασικής κωμωδίας μυστηρίου του 1934 

Οι δύο εταιρίες παραγωγής δεν έχουν συζητήσει ακόμη για το κάστινγκ της ταινίας λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της SAG-AFTRA. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, αμφότερες διεκδικούσαν τα αποκλειστικά δικαιώματα της εμβληματικής κινηματογραφικής σειράς πριν από την απεργία της WGA, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο. Οι διάσημες εταιρείες παραγωγής των Ρόμπι και Πιτ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην ταινία "Babylon" του Ντάμιεν Σαζέλ (Damien Chazelle) θα υπογράψουν την παραγωγή από κοινού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ