Κινηματογραφος

«Μία έξοδος από ένα δωμάτιο διαφυγής» - Ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιγράφει την «εξάρτησή» του από την υποκριτική

Πώς την αντιμετωπίζει σαν θεραπεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκαλύπτει τον υπερήρωα της Marvel που θα ήθελε να υποδυθεί περισσότερο
Ράιαν Γκόσλινγκ © EPA/ETTORE FERRARI

«Μία έξοδος από ένα δωμάτιο διαφυγής» - Ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιγράφει την «εξάρτησή» του από την υποκριτική - Πώς την αντιμετωπίζει σαν θεραπεία

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ παραλλήλισε τη μέθοδο υποκριτικής που προτιμά με την προσπάθεια κάποιου να βρει την έξοδο από ένα «δωμάτιο διαφυγής».

Ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «La La Land» και της επερχόμενης ταινίας «Barbie»είπε ότι προσεγγίζει τους ρόλους με αντιδραστικό τρόπο.

Σε συνέντευξη στο βρετανικό GQ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, εξήγησε ότι όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με απροσδόκητες συνθήκες στο γύρισμα, είναι σημαντικό να βρίσκει μια διέξοδο, αν και διευκρίνισε ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ σε δωμάτιο απόδρασης.

Δίνοντας ένα παράδειγμα, ο ηθοποιός είπε ότι μερικές φορές πηγαίνει να εργαστεί με το σκεπτικό ότι είναι μια βροχερή μέρα, αν και δεν είναι.

Με την πάροδο του χρόνου, ο Γκόσλινγκ ανακάλυψε ότι αυτή η προσέγγιση μπορεί να εφαρμοστεί σε κάτι περισσότερο από την απλή υποκριτική. Ίσως, για παράδειγμα, να είστε ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια πόλη, στην οποία δεν θέλετε να είστε και προσπαθείτε να βρείτε μια έξοδο.

«Ίσως ψάχνετε για κάτι που δεν μπορείτε να περιγράψετε με λέξεις και κάνετε ταινίες για να προσπαθήσετε να εντοπίσετε ό,τι ψάχνετε. Ίσως είστε ένα άτομο που δεν οραματιζόταν ποτέ να μεγαλώσει μια οικογένεια και μετά θα συναντήσετε το άτομο που αλλάζει, με κάποιο ριζικό τρόπο, τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Η ζωή έρχεται πάνω σου, με όλες τις απροσδόκητες και εκπληκτικές ιδιαιτερότητές της. Αυτό που σε κάνει καλλιτέχνη είναι ο τρόπος που απαντάς» τόνισε.

Στη συνέντευξη αποκάλυψε ακόμη ότι στα νιάτα του, αντιμετώπιζε την υποκριτική λίγο σαν θεραπεία ή μια ευκαιρία «να διδάξει τον εαυτό του για τον εαυτό του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ