- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Νίκολας Κέιτζ ετοιμάζεται να υποδυθεί τον κόμη Δράκουλα και περιγράφει την τοξική σχέση με τον... Ρένφιλντ
«Για μένα, ο Δράκουλας αφορούσε πάντα την αγάπη και την εξορία»
Ο Νίκολας Κέιτζ ετοιμάζεται να υποδυθεί τον κόμη Δράκουλα και περιγράφει την τοξική σχέση με τον... Ρένφιλντ - «Για μένα, ο Δράκουλας αφορούσε πάντα την αγάπη και την εξορία»
Μπορεί η ταινία «Renfield» να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά ο Νίκολας Κέιτζ σκέφτεται ήδη κάποια στιγμή να μελετήσει και πάλι τον ρόλο του. Αφού έλαβε το βραβείο Variety Legend & Groundbreaker στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ηθοποιός είπε ότι θα ήθελε να εξερευνήσει τον αιμοβόρο υπηρέτη του κόμη Δράκουλα ακόμα πιο βαθιά.
«Αυτός είναι ο τέλειος χρόνος για τον Δράκουλα σε αυτή την ταινία. Αλλά δεν θα με πείραζε να εξερευνήσω πώς ο Δράκουλας έγινε Δράκουλας; Πώς έγινες αυτός ο τύπος; Θέλω να αφιερώσω χρόνο για να το απεικονίσω, για να δω πώς έφτασε εκεί», εξήγησε ο Κέιτζ κατά τη διάρκεια συζήτησης όταν ρωτήθηκε ποιόν ρόλο θα ήθελε να ξαναδεί. «Για μένα, ο Δράκουλας αφορούσε πάντα την αγάπη και την εξορία. Είναι αγάπη χωρίς ανταπόκριση, και τελικά, αν δεν πάρεις πίσω την αγάπη, όλα πηγαίνουν άσχημα. Θέλω να το κοιτάξω».
Το «Renfield», σε σκηνοθεσία Κρις ΜακΚέι, είναι μια «εντελώς διαφορετική εκδοχή» του Δράκουλα. Με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ, ο δευτερεύων χαρακτήρας του Κέιτζ είναι ένα ναρκισσιστικό αφεντικό.
«Πρόκειται για μια τοξική σχέση μεταξύ του Ρένφιλντ και του Δράκουλα. Συνήθως, όταν βλέπουμε τον Ρένφιλντ στις ταινίες, απεικονίζεται με έναν γκροτέσκο τρόπο. Ο Νικ [Χουλτ] είναι ένας πολύ γοητευτικός, όμορφος, κομψός, αστείος και πνευματώδης ηθοποιός. Οπότε αυτή είναι μια μοναδική άποψη», εξήγησε ο Κέιτζ.
Το «Renfield» κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 30 Μαρτίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Overlook πριν βγει στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στις αίθουσες
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα πρωτότυπο μοντέλο 20 ιντσών ενός starfighter X-wing
Ο συγγραφέας που έτρωγε σκυλοτροφές, μιλούσε με τον Θεό, και πέθανε λίγο πριν γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο
Tόνισε πως το μοτίβο από το 2014 της μιας ταινίας ανά τρία χρόνια (Interstellar, Dunkirk, Tenet, Oppenheimer) θα συνεχιστεί
Απαγορευμένα κινητά και θόρυβοι στα γυρίσματα
Κατά τα γυρίσματα τηςταινίας «The Invite»
Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν αποκάλυψε τις επιπτώσεις στη σύζυγο και τις τέσσερις κόρες του
Μέσα από προσωπικές μου αναμνήσεις, δύο συνεντεύξεις μου με τη Μάρω Κοντού και μαρτυρίες αγαπημένων ηθοποιών που τη γνώριζαν
Ήδη το αμερικανικό σωματείο ηθοποιών SAG-AFTRA έχει εκφράσει έντονες επιφυλάξεις
Νέα περιπέτεια του διάσημου ήρωα κόμικς 15 χρόνια μετά την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Έγινε επίσης γνωστή ως η «γυναίκα με τα περιστέρια» από το «Home Alone 2»
Ο Γκέοργκι Ουνκόφσκι σκηνοθετεί ένα φιλμ ζόρικης ενηλικίωσης
Ο άθλος του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα
Η ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία έχει προκαλέσει διχασμό
Τον ρόλο του νεαρού Σταλόνε αναλαμβάνει ο Άντονι Ιπολίτο
«Ο κινηματογράφος ίσως έφτασε στο απόγειό του με αυτό το επικό μπλοκμπάστερ» - Βαθμολογία 96% στο Rotten Tomatoes
Μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2028 η πρεμιέρα
19 χρόνια animation με καλεσμένους-έκπληξη και μοναδικές προβολές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.