Κινηματογραφος

Ορθώς ακυρώθηκε το «Batgirl» σύμφωνα με τον επικεφαλής της DC Studios

Τι ανέφερε στο Variety

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ορθώς ακυρώθηκε το «Batgirl» σύμφωνα με τον επικεφαλής της DC Studios
Bat Girl © Warner Bros

«Batgirl»: Ορθώς ακυρώθηκε σύμφωνα με τον επικεφαλής της DC Studios

Tα νέα αφεντικά των DC Studios υποστηρίζουν ότι η απόφαση για την ακύρωση του «Batgirl» ήταν η σωστή κίνηση.

 Σε μια συνέντευξή του στο Variety ο Πίτερ Σάφραν, ένας από τους νέους επικεφαλής των DC Studios, μίλησε για αυτή την δύσκολη απόφαση. «Η Batgirl είναι ένας χαρακτήρας που αναπόφευκτα θα συμπεριλάβουμε στην ιστορία μας. Όσο αφορά την ταινία της “Batgirl”, δεν είχε σημασία πόσο είχε ολοκληρωθεί η παραγωγή της για την ακύρωσή της. Είδα την ταινία, και υπάρχουν πολλοί απίστευτα ταλαντούχοι άνθρωποι μπροστά και πίσω από την κάμερα σε αυτήν την ταινία. Αλλά αυτή η ταινία δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, και συμβαίνει μερικές φορές. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι ο Ντέιβιντ Ζάσλαβ και η ομάδα του πήραν μια πολύ τολμηρή και θαρραλέα απόφαση να την ακυρώσουν γιατί θα έβλαπτε την DC. Θα έβλαπτε και τους εμπλεκόμενους με αυτήν».

Και συνέχισε λέγοντας «νομίζω πως πραγματικά υποστήριξαν την DC [με αυτή τους την απόφαση]. Τους χαρακτήρες, την ιστορία, την ποιότητα όλων αυτών. Μίλησα με τον Αντίλ και τον Μπιλάλ — τους σκηνοθέτες — την περασμένη εβδομάδα. Θα θέλαμε να συνεργαστούμε με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Μερικοί άνθρωποι έχουν ήδη επιστρέψει στο να δουλέψουν μαζί μας. Όπως είπα, συμμετείχαν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι, αλλά η ταινία απλά δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει. Δεν θα ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί στη θεατρική αγορά, δημιουργήθηκε για τη μικρή οθόνη. Έτσι, και πάλι, νομίζω ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά πήραν τη σωστή απόφαση βάζοντάς την στο ράφι».

Η Warner ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι πως ακυρώνει την κυκλοφορία του «Batgirl» σε σκηνοθεσία των Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ, μια ταινία μάλιστα η οποία είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και βρισκόταν ήδη στα τελικά στάδια παραγωγής, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τόσο από τους φανς και όσο και από άτομα μέσα στην βιομηχανία.

Στον ρόλο του Batgirl ήταν η Λατίνα ηθοποιός Λέσλι Γκρέις, και στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Μπρένταν Φρέιζερ στον ρόλο του πυρομανούς Firefly, ο Μάικλ Κίτον ως Μπάτμαν και ο Τζ. Κ. Σίμονς στον ρόλο του επιθεωρητή Τζιμ Γκόρντον.

 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ