Κινηματογραφος

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Magic Mike: Ο τελευταίος του χορός» στα Village Cinemas στο The Mall Athens

Μπεθ Τσαλίκη
Μπεθ Τσαλίκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«MAGIC MIKE Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΣ»

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Magic Mike: Ο τελευταίος του χορός» στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Μέσα στο ρομαντικό κλίμα αναμονής για τη γιορτή των ερωτευμένων, η Warner Bros. Pictures παρουσιάζει στις 9 Φεβρουαρίου την τρίτη ταινία του επιτυχημένου franchise ταινιών Magic Mike, τη μουσική και αισθηματική κομεντί με τίτλο «Magic Mike: Ο τελευταίος του χορός». Η δημιουργική ομάδα της πρώτης ταινίας, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, ενώνει ξανά τις δυνάμεις της και κάνει πάλι τα μαγικά της: ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, εκτός από χρέη παραγωγού, επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μάικ Λέιν, ενώ ο Στίβεν Σόντερμπεργκ παίρνει ξανά τα ηνία της σκηνοθεσίας σε σενάριο του Ριντ Κάρολιν, που έχει υπογράψει τις δύο πρώτες ταινίες. Στο πλάι του Τέιτουμ, θα απολαύσουμε τη Σάλμα Χάγιεκ Πινό.

"MAGIC MIKE O ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΣ

Ο Μάικ Λέιν (Τσάνινγκ Τέιτουμ) ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή μετά από μακρόχρονη απουσία εξαιτίας μίας καταστροφικής εμπορικής συμφωνίας που τον άφησε άφραγκο και τον ανάγκασε να αναλάβει χρέη μπάρμαν στη Φλόριντα. Με την ελπίδα ότι βρίσκεται μπροστά σε μία χρυσή ευκαιρία, ο Μάικ κατευθύνεται στο Λονδίνο με μία πλούσια γυναίκα της κοσμικής κοινωνίας (Σάλμα Χάγιεκ Πινό), η οποία τον παρασύρει με μία πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί… κρατώντας τα κίνητρα της μυστικά. Όταν ανακαλύψει τι έχει πραγματικά στο μυαλό της, ο Μάικ συνειδητοποιεί ότι έχει πάρει ένα τεράστιο ρίσκο. Θα μπορέσει μαζί με έναν θίασο από νέους, αισθησιακούς χορευτές, τους οποίους πρέπει μάλιστα να εκπαιδεύσει, να τα καταφέρει;

Magic Mike ο τελευταίος του χορός

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της ταινίας «Magic Mike: Ο τελευταίος του χορός». που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 20:30 (με προσέλευση στις 20:00) στα Village Cinemas στο Mall Athens. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Magic Mike: Ο τελευταίος του χορός» στο θέμα μέχρι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 21:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

MAGIC MIKE Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΣ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ