- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το νέο βήμα της Τέιλορ Σουίφτ: Σκηνοθετεί την πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία
Η Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται να σκηνοθετήσει την πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία σε παραγωγή της Searchlight Pictures και σενάριο που έγραψε η ίδια η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός.
Οι πρόεδροι της εταιρείας παραγωγής Ντέιβιντ Γκρινμπάουμ και Μάθιου Γκρίνφιλντ ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Η Τέιλορ είναι καλλιτέχνις που ανήκει σε μια ολόκληρη γενιά, είναι επίσης αφηγήτρια. Πρόκειται για μεγάλη χαρά και προνόμιο το ότι συνεργαζόμαστε μαζί της σε αυτό το νέο δημιουργικό ταξίδι».
Η Σουίφτ, η οποία τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο «Midnights» – μια δισκογραφική δουλειά που την εκτόξευσε στην κορυφή των τσαρτ, έγραψε έγινε πρόσφατα ο μοναδικός σόλο καλλιτέχνης που κέρδισε δύο φορές το βραβείο της Καλύτερης Σκηνοθεσίας στα MTV Video Music Awards για τη δουλειά της στο «All Too Well: The Short Film» και στο «The Man».
Η αστέρας της pop έχει κερδίσει 11 βραβεία Grammy και είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τρεις φορές το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς με τους δίσκους «Fearless», «1989» και «Folklore»
Η Σουίφτ γνωρίζει ήδη τον κόσμο του κινηματογράφου με τη συμμετοχή της στις ταινίες «Valentine’s Day» (2010), «Cats» (2019) και, φέτος, στην ταινία «Amsterdam» του David O. Russell.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.