Κινηματογραφος

Η Νικόλ Κίντμαν έδωσε $100.000 σε φιλανθρωπική δημοπρασία για καπέλο του Χιου Τζάκμαν

Τα έσοδα προορίζονται για οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νικόλ Κίντμαν ευχαριστεί την Ελλάδα για τις διακοπές της
Νικόλ Κίντμαν © EPA/DAVID SWANSON

Νικόλ Κίντμαν: Η φιλανθρωπική δημοπρασία - Το καπέλο του Χιου Τζάκμαν - Η προσφορά των $100.000 - Η απάντηση του γνωστού ηθοποιού

Η Νικόλ Κίντμαν εξέπληξε τόσο το κοινό του Μπρόντγουεϊ, όσο και τον Χιου Τζάκμαν προσφέροντας $100.000 για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids» που πραγματοποιήθηκε μετά την παράσταση του μιούζικαλ «The Music Man» όπου πρωταγωνιστεί ο Χιου Τζάκμαν και η Σάτον Φόστερ η Κίντμαν έκανε αισθητή την παρουσία της με την γενναιόδωρη προσφορά της, γεγονός που οδήγησε σε επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό.

«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η Νικόλ Κίντμαν και αγκάλιασε τον Τζάκμαν.

Η απάντηση του Χιου Τζάκμαν στην κίνηση της Νικόλ Κίντμαν

«Την γνωρίζω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω», είπε ο Τζάκμαν και συμπλήρωσε, «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

Σύμφωνα με τον Guardian, το μιούζικαλ «The Music Man» σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ αποφέροντας 2-3 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα σε πωλήσεις εισιτηρίων. Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ