Κινηματογραφος

Ο Τζέιμς Φράνκο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη έπειτα από τέσσερα χρόνια

Σε ποια ταινία θα πρωταγωνιστήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζέιμς Φράνκο επιστρέφει στο Χόλιγουντ
Τζέιμς Φράνκο © Getty Images/Ideal Image

Η επιστροφή του Τζέιμς Φράνκο στο σινεμά, οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και το Χόλιγουντ

Ο Τζέιμς Φράνκο θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Me, You» σε σκηνοθεσία του Μπίλε Ογκουστ, μεταφορά του βιβλίο του Ερι Ντε Λούκα «Tu, Mia» η οποία ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού εφήβου στη δεκαετία του 1950 που δουλεύει δίπλα σε έναν «σκληροτράχηλο ψαρά» (τον υποδύεται ο Φράνκο) και τελικά ερωτεύεται μια νεαρή γυναίκα. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Τομ Χολάντερ και Ντέιζι Τζέικομπ.

Το 2014, ο Φράνκο, πρωταγωνιστής της σειράς του HBO «The Deuce» αλλά και κινηματογραφικών ταινιών όπως οι «127 Hours» και «The Disaster Artist», άνοιξε μια σχολή υποκριτικής με το όνομα «Studio 4» και παραρτήματα στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Μαζί του ήταν ο συνέταιρός του, Βίνς Τζολιβέτ.

Ο Τζέιμς Φρανκο είχε κατηγορηθεί πριν δύο χρόνια από πέντε μαθήτριες της σχολής που έκανε μαθήματα υποκριτικής, ότι οι μέθοδοι διδασκαλίας του είχαν ξεπεράσει κάθε όριο ηθικής κι έκτοτε η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πρόσφατα ο Φράνκο μίλησε ανοιχτά για όλα αυτά, ζητώντας συγγνώμη και όπως φαίνεται το Χόλιγουντ την δέχθηκε. Εξάλλου δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για την βιομηχανία του Χόλιγουντ να συγχωρεί τόσο γρήγορα, μιας και ανακοινώθηκε πρόσφατα πως ο Κέβιν Σπέισι θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία «1242 – Gateway to the West» του Πίτερ Σους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ