- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Νόλαν: Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την πορεία του Tenet
«Είναι τελείως κατανοητό εάν μερικοί από το κοινό δεν νιώθουν έτοιμοι να τρέξουν και πάλι στις αίθουσες»
«Αρκετά ευχαριστημένος» δήλωσε ο Κρίστοφερ Νόλαν πως είναι από τη μέχρι στιγμής πορεία του Tenet στους κινηματογράφους παγκοσμίως.
Για την πορεία του «Tenet» στους κινηματογράφους παγκοσμίως και την ανταπόκριση του κόσμου μίλησε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Νόλαν.
Συγκεκριμένα, ο Νόλαν υπογράμμισε πως είναι «αρκετά ευχαριστημένος» με την αργή και πιο ασφαλή διανομή του «Tenet» στις αίθουσες και πιστεύει πως είναι «τελείως κατανοητό και εντάξει εάν μερικοί από το κοινό δεν νιώθουν έτοιμοι να τρέξουν και πάλι στις αίθουσες.
«Ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα, η ιδέα του να κυκλοφορήσουμε την ταινία παντού έτσι ώστε όλοι να πάνε να την δουν το ίδιο Σαββατοκύριακο μαζί, φυσικά και δεν υπάρχει ως επιλογή για το εγγύς μέλλον.
»Οπότε αυτό ωθεί την βιομηχανία σε διαφορετικούς τρόπους σκέψης, με ορισμένους από αυτούς να είναι παλαιότερα μοντέλα διανομής που μπορεί να λειτουργούν» πρόσθεσε στη συνέχεια.
Να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα, το «Tenet» που ξεκίνησε δυναμικά την πρώτη εβδομάδα της προβολής του, σημείωσε πτώση 60% τη δεύτερη εβδομάδα προβολής του, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι και σήμερα γύρω στα 76.000 εισιτήρια.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.