Κινηματογραφος

«Avatar» και «Star Wars»: Πρεμιέρα με ένα χρόνο καθυστέρηση

Επ' αόριστον αναβλήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Mulan»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Avatar
Avatar 2 © IMDB

Αναβολή ενός χρόνου θα πάρουν οι πρεμιέρες των «Avatar» και «Star Wars» - Αναβάλλεται επ' αόριστον η πρεμιέρα της «Mulan».

Στον «πάγο» μπήκαν τρεις πολυαναμενόμενες ταινίες της Walt Disney λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, «Mulan», «Star Wars» και «Avatar» που αναμένονταν το προσεχές διάστημα στους κινηματογράφους, εν τέλει δεν θα κάνουν πρεμιέρα.

Η Walt Disney Co ανέβαλε επ’ αόριστον την πρεμιέρα της ταινίας «Mulan» όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρία, επιφέροντας ένα νέο πλήγμα στους διαχειριστές των κινηματογραφικών αιθουσών που διατηρούσαν ελπίδες ότι η προβολή της ταινίας αυτής θα βοηθούσε να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

H πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ενώ η προβολή της αναβλήθηκε αρκετές φορές, καθώς αρκετές κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. Ο πιο πρόσφατος προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη προβολή της θα γινόταν στις 21 Αυγούστου.

Παράλληλα η Disney ανακοίνωσε ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών «Avatar» και «Star Wars». Η πρεμιέρα της ταινίας «Avatar 2» προγραμματίστηκε τώρα για το Δεκέμβριο του 2022, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας «Star Wars» θα γίνει το Δεκέμβριο του 2023.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ