Κινηματογραφος

Νεκρός ηθοποιός του Χόλιγουντ - Έπαιξε στο Χαϊλάντερ

Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
police-vehicle.jpg

Αυτοκτόνησε διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ - Βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του.

Νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες εντοπίστηκε ο Σταν Κιρς. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 51χρονου ηθοποιού που τον βρήκε απαγχονισμένο στο μπάνιο το περασμένο Σάββατο και ειδοποίησε την αστυνομία. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, τις κλήσεις και τα email αλλά έχω διαβάσει και ακούσει καθένα από αυτά. Αισθάνομαι γεμάτη αγάπη και είμαι αιωνίως ευγνώμων στον καθένα από εσάς» έγραψε την Τρίτη η σύζυγός του στο Facebook.

Ο Σταν Κιρς μπήκε στον χώρο του θεάματος, όταν ήταν μόλις 4 ετών (σ.σ. συμμετείχε σε τηλεοπτική διαφήμιση). Από τότε ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Η απογείωση με το Χαϊλάντερ

Ευρύτερα γνωστός έγινε από τον ρόλο του στο Χαϊλάντερ. Σε αυτήν την επική τηλεοπτική σειρά ενσάρκωσε τον Ρίτσι Ράιαν, τον φίλο του πρωταγωνιστή Ντάνκαν Μακλάουντ.

Το σίριαλ ακολουθεί τη ζωή του αθάνατου Ντάνκαν. Προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αμερικανική τηλεόραση -αλλά και στην Ελλάδα- για 6 σεζόν από το 1992 ως το 1998. Ο Κιρς ανέλαβε τον ρόλο του πιστού φίλου του πρωταγωνιστή (σ.σ. τον ρόλο του οποίου υποδύθηκε ο Άντριαν Πολ), ο οποίος αποδείχτηκε τελικά πως ήταν και εκείνος αθάνατος. Ο Σταν Κιρς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν σε όλες τις σεζόν, ενώ εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο στον τελευταίο χρόνο του Χαϊλάντερ.

Highlander clip * Richie vs Duncan (spoiler)

Highlander. Duncan MacLeod kills richie

Η guest εμφάνιση στα «Φιλαράκια»

Ο Σταν Κιρς είχε κάνει και ένα πέρασμα από τα «Φιλαράκια», όπου υποδύθηκε το αγόρι της Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ).

F.R.I.E.N.D.S. The Ick Factor

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ