Κινηματογραφος

Aquaman: Ο Πάτρικ Γουίλσον μιλάει στην ATHENS VOICE για τη φαντασμαγορική περιπέτεια

Δείτε το βίντεο από τη συνάντησή μας λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου φιλμ

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aquaman: O Patrick Wilson στην ATHENS VOICE

Ο γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1973 στη Βιτρζίνια αμερικανός ηθοποιός έχει συνεργαστεί ήδη τέσσερις φορές με το σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν στα θρίλερ «Παγιδευμένη ψυχή» (2010), «Κάλεσμα» (2013), «Παγιδευμένη ψυχή- Κεφάλαιο 2» (2013) και «Κάλεσμα 2» (2016). Αυτή είναι η πέμπτη τους κοινή ταινία και η πρώτη που ξεφεύγει από τα αιματηρά… συνήθη στάνταρ.

rev-1-amn-fp-1050r_high_res_jpeg.jpeg

Στο «Aquaman» o Πάτρικ Γουίλσον υποδύεται τον ετεροθαλή αδελφό του ήρωα, τον Ορμ. Πρόκειται για τον γνήσιο Ατλάντειο γιο της Βασίλισσας Ατλάνα και του Βασιλιά Όρβαξ, που έχει πάρει τον θρόνο και σκοπεύει να επιστρατεύσει τα επτά υποβρύχια βασίλεια για να κατακτήσει την ξηρά ως αντίποινα για τη μόλυνση που έχουν επιφέρει οι άνθρωποι στον πλανήτη.

Στη συνάντηση μας με τον αμερικανό ηθοποιό τον ρωτήσαμε για το αν η ταινία είναι κάτι παραπάνω από μια τυπική pop corn movie και εκείνος προσπάθησε να μας ντριπλάρει επιστρέφοντας την ερώτηση. Τελικά απάντησε αναφέροντας τα μηνύματα αλλά και το συναισθηματικό κομμάτι του φιλμ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο συγκινητικό αλλά και το χιουμοριστικό στοιχείο της, ενώ μόλις την τελευταία στιγμή απέφυγε ένα κρίσιμο spoiler για τον χαρακτήρα της Νικόλ Κίντμαν που υποδύεται τη μητέρα του.

rev-1-amn-trl-88620-um_high_res_jpeg.jpeg

Ο Γουίλσον που έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες (με τις τηλεοπτικές σειρές «Φάργκο» και «Angels in America») γενικά έδειξε τέλεια αντανακλαστικά στην κουβέντα μας και έδωσε με ακρίβεια το νόημα στον «Aquaman» συνδέοντας το κομμάτι της διασκέδασης που είναι πρωταρχικός παράγοντας σε κάθε μπλοκμπάστερ με το κεντρική ιδέα που κρύβεται πίσω από κάθε υπερ-ήρωα που βασίζεται σε κάποιο κόμικ. Έτσι μίλησε με παραδείγματα για τον Σπάιντερ- Μαν, τον ΚάπτενΑμέρικα αλλά και τον Σούπερμαν που είναι ο αγαπημένος του κόμικ σούπερ ήρωας.

rev-1-amn-trl-87664-um_high_res_jpeg.jpeg

Για τον χαρακτήρα του Ορμ που υποδύεται, ανέφερε ότι δικαιολογεί απόλυτα την αντίδρασή του καθώς νιώθει οργισμένος με τη συμπεριφορά των ανθρώπων που καταδικάζουν τον πλανήτη σε αφανισμό, ενώ τέλος μίλησε και για τα μελλοντικά του σχέδια στα οποία περιλαμβάνεται και το «Conjuring 3» το οποίο ξεκινά γυρίσματα την άνοιξη, με το σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν να απέχει από την κάμερα και να περιορίζεται αυτή τη φορά σε ρόλο παραγωγού.

AQUAMAN  (Extended 5' Video)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ