Κινηματογραφος

Η Τζένιφερ Λόρενς τα «χώνει» στην «Αόρατη κλωστή»

Η τρίτη φορά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που η 27χρονη ηθοποιός προκαλεί αντιδράσεις στα social media

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19135268.jpg
EPA/TOLGA AKMEN

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στις αίθουσες η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόρενς «Το κόκκινο σπουργίτι» για την οποία δίνει διάφορες προωθητικές συνεντεύξεις. Στο πλαίσιο μιας τέτοιας συνέντευξης στο podcast WTF του αμερικανού κωμικού Μαρκ Μαρόν η Λόρενς αναφέρθηκε αρνητικά στην «Αόρατη κλωστή» του Πολ Τόμας Άντερσον.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είδα περίπου τρία λεπτά και βαρέθηκα. Ζητώ συγγνώμη από εκείνους που τους άρεσε η ταινία αλλά για ποιο πράγμα μιλάει; Αφορά μόνο τα ρούχα; Πρωταγωνιστεί ένας νάρκισσος κοινωνιοπαθής καλλιτέχνης, που κάθε κορίτσι τον ερωτεύεται επειδή τις κάνει να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους. Είναι αυτή μια ιστορία αγάπης; Συγνώμη αλλά δεν το είδα έτσι. Τα έχω ζήσει όλα αυτά, τα ξέρω καλά και δεν χρειάζεται να δω την ταινία» κατέληξε γελώντας.

Είναι η τρίτη φορά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που η 27χρονη ηθοποιός προκαλεί αντιδράσεις στα social media. Αρχικά πριν από μερικούς μήνες είχε χαρακτηρίσει ιδιοφυία τον σκηνοθέτη (και σύντροφο της) ΝτάρενΑρονόφσκι θεωρώντας το «mother» που συνεργάστηκαν «αριστούργημα λόγω του οποίου νιώθω δέος απέναντι στον Ντάρεν» ενώ πιο πρόσφατα έκανε έξαλλες κάποιες φεμινιστικές ομάδες εξαιτίας των τολμηρών ρούχων σε μια φωτογράφηση της. Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν για το τι μπορεί να λέει ή να φοράει φυσικά, αλλά τουλάχιστον, δες βρεΤζένιφερ πρώτα την ταινία πριν να τη θάψεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ