Κινηματογραφος

Η Τζένιφερ Λόρενς τα «χώνει» στην «Αόρατη κλωστή»

Η τρίτη φορά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που η 27χρονη ηθοποιός προκαλεί αντιδράσεις στα social media

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19135268.jpg
EPA/TOLGA AKMEN

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στις αίθουσες η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόρενς «Το κόκκινο σπουργίτι» για την οποία δίνει διάφορες προωθητικές συνεντεύξεις. Στο πλαίσιο μιας τέτοιας συνέντευξης στο podcast WTF του αμερικανού κωμικού Μαρκ Μαρόν η Λόρενς αναφέρθηκε αρνητικά στην «Αόρατη κλωστή» του Πολ Τόμας Άντερσον.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είδα περίπου τρία λεπτά και βαρέθηκα. Ζητώ συγγνώμη από εκείνους που τους άρεσε η ταινία αλλά για ποιο πράγμα μιλάει; Αφορά μόνο τα ρούχα; Πρωταγωνιστεί ένας νάρκισσος κοινωνιοπαθής καλλιτέχνης, που κάθε κορίτσι τον ερωτεύεται επειδή τις κάνει να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους. Είναι αυτή μια ιστορία αγάπης; Συγνώμη αλλά δεν το είδα έτσι. Τα έχω ζήσει όλα αυτά, τα ξέρω καλά και δεν χρειάζεται να δω την ταινία» κατέληξε γελώντας.

Είναι η τρίτη φορά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που η 27χρονη ηθοποιός προκαλεί αντιδράσεις στα social media. Αρχικά πριν από μερικούς μήνες είχε χαρακτηρίσει ιδιοφυία τον σκηνοθέτη (και σύντροφο της) ΝτάρενΑρονόφσκι θεωρώντας το «mother» που συνεργάστηκαν «αριστούργημα λόγω του οποίου νιώθω δέος απέναντι στον Ντάρεν» ενώ πιο πρόσφατα έκανε έξαλλες κάποιες φεμινιστικές ομάδες εξαιτίας των τολμηρών ρούχων σε μια φωτογράφηση της. Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν για το τι μπορεί να λέει ή να φοράει φυσικά, αλλά τουλάχιστον, δες βρεΤζένιφερ πρώτα την ταινία πριν να τη θάψεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY