- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιθυμεί να γυρίσει μια ταινία «Star Treck».
Πηγές είπαν στο «Deadline» ότι ο σκηνοθέτης του «Pulp Fiction» «έχει μια σπουδαία ιδέα για μια ταινία "Star Trek" στην Paramount». Είπαν επίσης ότι κουβέντιασε την ιδέα του με τον JJ Abrams και ότι οι δυο τους θα μαζέψουν γύρω από ένα τραπέζι συγγραφείς σεναρίων οι οποίοι θ' ακούσουν τις ιδέες του Ταραντίνο και θα φτιάξουν από αυτές μια ταινία. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ο Ταραντίνο μπορεί να είναι ο σκηνοθέτης, με τον JJ Abrams στον ρόλο του παραγωγού.
Ποτέ στο παρελθόν ο σκηνοθέτης δεν είχε αναλάβει φραντσάιζ, το μόνο που είχε κάνει ήταν ένα επεισόδιο της σειράς «ER» και δύο της σειράς «CSI». Το μόνο που ξέρουμε είναι πως έχει πει ότι θα ήθελε να κάνει έναν «Τζέιμς Μποντ».
Πάντως, έχει άλλη μια ταινία στα σκαριά για την Paramount, ταινία εποχής στο Λος Άντζελες, την περίοδο των φόνων του Τσαρλς Μάνσον, τη δεκαετία του 1960. Ζήτησε ήδη από την Μάργκοτ Ρόμπι να υποδυθεί τη Σάρον Τέιτ, κι εξετάζει το ενδεχόμενο να αναθέσει τον κύριο ανδρικό ρόλο σε κάποιον από τους Τομ Κρουζ, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Ο Άαρον Σόρκιν επιστρέφει στο Facebook δεκαέξι χρόνια μετά με μια αξιοπρεπή μεν ταινία, που δεν καταφέρνει όμως να ξεφύγει από τη μεγαλειώδη σκιά του προκατόχου της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.