Κινηματογραφος

Ghost in the Shell:«Μάνγκα» Σκάρλετ και σέξι

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ghost in the Shell | Trailer #1 | Buy it on digital now | UK Paramount Pictures

Η Paramount έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Ghost in the Shell με την Σκάρλετ Γιόχανσον να μεταμορφώνεται στο πιο σέξι cyborg μαχητή επικίνδυνων εγκληματιών και εξτρεμιστών. Η 31χρονη ηθοποιός υποδύεται την Major στην κινηματογραφική μεταφορά του καλτ ιαπωνικού μάνγκα κόμικ του Μασαμούρε Σίρο από το 1989. Η Major είναι η επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής οργάνωσης Section 9. Τον ιδρυτή της ομάδας υποδύεται ο Τακέσι Κιτάνο.

 Το τρέιλερ μας δίνει μια πρώτη γεύση της καταιγιστικής δράσης και μια ματιά στον φουτουριστικό κόσμο του σκηνοθέτη της ταινίας Ρούπερτ Σάντερς. Συμπρωταγωνιστές της Γιόχανσον είναι η Ζιλιέτ Μπινός και ο Δανός Πίλου Άσμπεκ κ.ά..

Οι φαν του κόμικ αντιμετωπίζουν με καχυποψία την επιλογή της Σκάρλετ Γιόχανσον για το ρόλο μιας τόσο γιαπωνέζας ηρωίδας όπως η Μοτόκο Κουσανάγκι του Σίρο. Ο παραγωγός Στίβεν Πολ υπεραμύνεται της επιλογής Γιόχανσον λέγοντας πως η ταινία δεν είναι ιαπωνική καθώς εκτυλίσσεται σε «έναν διεθνή κόσμο». Διαψεύδεται επίσης ότι επιχείρησαν να προσδώσουν ασιατικά χαρακτηριστικά στην Αμερικανίδα σταρ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ