Κινηματογραφος

Σούπερ ντούπερ ήρωες

Αυτοί που επιστρέφουν φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19159-47831.jpg

Από το χαρτί στο σινεμά. Ξανά. Μια πλειάδα διάσημων κόμικ χαρακτήρων που θα αναλάβει να σώσει το 2012 τον πλανήτη, το χολιγουντιανό θέαμα και την χαμένη τιμή της βιομηχανίας των μπλοκμπάστερ.

Ghost Rider: Spirit Of Vengeance

Η σίκουελ εκδοχή των περιπετειών του Johny Blaze. Μετά το 2007, o Nicholas Cage καβαλάει ξανά τη μηχανή του για να πολεμήσει το Κακό, τον Διάολα τον Εξαποδώ, να σώσει ένα ανυπεράσπιστο αγόρι και να λυτρωθεί από την κατάρα που τον κυνηγάει από την αποφράδα ημέρα που αναγκάστηκε να μοσχοπουλήσει την ψυχή του στις σκοτεινές δυνάμεις, ήταν νέος και τον γέλασαν. H 3D προσέγγιση του φλέγοντος vigilante, η συμμετοχή του Chistopher Lambert ως Methodius με κεφάλι γουλί, αν ξέχασες τον πάλαι πότε πρωταγωνιστή του “Highlander”, ατελείωτο μαρσάρισμα και όλη η δράση που μπορεί να χωρέσει σε μια απρόσμενη συνέχεια, αφού το πρώτο “Ghost Rider” δεν έτυχε και της πιο φλογερής αποδοχής. Ανοίγει τα γκάζια του στις 17 Φεβρουαρίου.

www.thespiritofvengeance.com


The Avengers

Η ισχύς εν τη ενώσει: Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Nick Furry και Loki. Δηλαδή, Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlet Johansson, Jeremy Renner, Samuel Jackson και Tom Hiddleston. Δηλαδή μια dream team της Marvell βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ των Stan Lee και Jack Kirby με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 220 εκατομμύρια δολάρια και εφέ για να εντυπωσιαστούν οι geek στρατιές που θα συρρεύσουν. Marvelicious θέαμα στις 4 Μαΐου.

http://marvel.com/avengers_movie


Men In Black 3

Το sci-fi τριτώνει, οι πράκτορες J και S επιστρέφουν, 15 χρόνια μετά την παρθενική τους εμφάνιση, με τα φλασάκια, το χιούμορ από το υπερπέραν και τα μαύρα γυαλιά τους. Εσύ θα φορέσεις τα δικά σου, αν θέλεις να τα δεις τρισδιάστατα. Η σειρά ταινιών που βασίστηκε στο ομώνυμο κόμικ των Lowell Cunningham και Sandy Carruthers, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1990, είχε ταμεία 590 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη φορά και 440 τη δεύτερη. Εύλογη η επιστροφή των Will Smith και Tommy Lee Jones, οι οποίοι αυτή τη φορά θα πλαισιώνονται από την Emma Thompson και τον Josh Brolin. Το soundtrack της ταινίας επιμελείται ξανά ο Danny Elfman, χωρίς να αποκλείεται και ένας yο παιάνας από τον Will Smith για τα καλοκαιρινά charts. Στις 25 Μαΐου, θα έχει πράσινα μπίου μπίου.

www.meninblack.com


The Amazing Spiderman

Η κινηματογραφική τριλογία του ανθρώπου-αράχνη απέφερε κέρδη που πλησίασαν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, αν κανείς αναρωτιέται γιατί ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει ξανά στο πανί. Την έκπληξη κάνει η σκηνοθετική ανάθεση στον 37χρονο Marc Webb, ο οποίος το 2009 μας συστήθηκε με την πρώτη του ταινία “500 Days Of Summer”, ένα γλυκόπικρο ρομαντικό φιλμ και, όπως διαλαλούν τα τρέιλερ και τα πόστερ, θα μας διηγηθεί την «ανείπωτη» πλευρά της ιστορίας. Με πρωταγωνιστή τον Andrew Garfield (Social Network) και ημερομηνία προβολής την 3η Ιουλίου, το “The Amazing Spiderman” θα υφάνει τον μπλοκμπάστερ ιστό του ολόκληρο το καλοκαίρι.

www.theamazingspiderman.com


The Dark Knight Rises

Ιστολόγια που καθημερινά αναρτούν αναλύσεις επί αναλύσεων, fake υποτιθέμενα previews της ταινίας που «διαρρέουν» από ψυχάκηδες του αγαπημένου ήρωα της DC, ο κακός ο χαμός για την κατακλείδα του Christopher Nolan στη δική του σκηνοθετική άποψη για τον Batman. Αυτή που δίνει βάρος στη σκιαγράφηση των ηρώων παρά στην απόδοση των υπερφυσικών χαρακτηριστικών τους. Μετά το teaser ήρθε το trailer, ο Σκοτεινός Ιππότης έρχεται στις αίθουσες στις 20 Ιουλίου.

www.thedarkknightrises.com


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασιλιάδες του κόσμου
Βασιλιάδες του κόσμου: Στο βασίλειο της Κολομβίας

Η ταινία από την Κολομβία, που κέρδισε το πρώτο βραβείου στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, είναι μια μεστή, καλλιτεχνική δημιουργία γύρω από ένα μείζον πολιτικό ζήτημα στην ιστορία της πολύπαθης χώρας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.