Φωτογραφια

Urban Views: Έκθεση αστικής φωτογραφίας Λαρισαίων Instagramers

Urban Views, δρόμοι, σπίτια, στιγμές, καθημερινές εικόνες, αστικά τοπία, η πόλη του τώρα, του ζωντανού ρυθμού, της ροής, της κίνησης, της επέκτασης, της μετατόπισης μέσα από τα μάτια Λαρισαίων Instagramers.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια γάτα κάθεται ανάμεσα στις γλάστες ενός σπιτιού.
«Life In Plastic It's Fantastic». Εικόνα της Βάσως Μπεκιώτη.

Urban Views, η έκθεση φωτογραφίας Λαρισαίων Instagramers στον εξωτερικό χώρο του Playhouse Livingroom (Πατρόκλου 3) στη Λάρισα έως 30 Αυγούστου 2021

Tο Playhouse Livingroom στην Πατρόκλου, στηρίζοντας τις τέχνες και τους δημιουργούς της, έχοντας ξεκινήσει από πέρυσι μία σειρά διαλόγων με νέους Λαρισαίους δημιουργούς μέσω της δράσης «Artplay space» παρουσιάζει φέτος την έκθεση αστικής φωτογραφίας Λαρισαίων Instagramers με τίτλο Urban Views στον εξωτερικό χώρο του έως 30 Αυγούστου 2021.

Το τελευταίο διάστημα με τη συμβολή της σύγχρονης τεχνολογίας, των «έξυπνων» κινητών και της εξέλιξης των κοινωνικών δικτύων, ειδικά του Instagram, της εφαρμογής αυτής που δίνει την δυνατότητα στον οποιοδήποτε να ασχοληθεί με την τέχνη της φωτογραφίας αναπτύσσοντας την φαντασία και το ταλέντο του στην λήψη και επεξεργασία εικόνων, διαμορφώνοντας έτσι ένα χαρακτηριστικό «βλέμμα» και μια φωτογραφική ταυτότητα, όλο και περισσότεροι Λαρισαίοι ασχολούνται με την τέχνη της φωτογραφίας μέσω Instagram (Instagramers) αποτυπώνοντας εικόνες της Λάρισας.

Ο ουρανός στα χρώμα του ηλιοβασιλέματος.
«Cotton Candy». Εικόνα του Αλέξη Μητρακούλη.

Urban Views, δρόμοι, σπίτια, στιγμές, καθημερινές εικόνες, αστικά τοπία, η πόλη του τώρα, του ζωντανού ρυθμού, της ροής, της κίνησης, της επέκτασης, της μετατόπισης. Οι συμμετέχοντες Λαρισαίοι instagramers αποτυπώνουν το παρόν, το κομμάτι του τώρα της πόλης της Λάρισας, του καθημερινού, του οικείου, του πραγματικού, με αναφορές στο παρελθόν και στο μέλλον σε μια αυθόρμητη οπτική αφήγηση. Εικόνες και σκέψεις της πόλης, κάθε τι που ζούμε, κάθε δρόμος της πόλης μας που είμαστε εμείς.

Συμμετέχουν: Αντιγόνη Αργύρη, Θωμάς Βολιώτης, Μαρίλια Δημοπούλου, Νικόλ Δημοπούλου, Στέφανος Δραγανιδάκης, Γιώργος Ζιώγας, Νικόλαος Λιόπας, Αλέξης Μητρακούλης, Σπύρος Μπακάλης, Βάσω Μπεκιώτη, Ανδρονίκη Παζαρά, Στέφη Σαμουλάδα, Θανάσης Σιδέρης.

Μια γάτα κάθεται ανάμεσα στις γλάστες ενός σπιτιού.


Διοργάνωση: Playhouse LivingRoom - Play Yard 
Επιμέλεια: Μαρία Ζησοπούλου - Βαλεντίνη Μαργαριτοπούλου

Ένα αυτοκίνητο διασχίζει δρόμο της Λάρισας.
«Quarantine Lights ON». Εικόνα του Νικόλαου Λιόπα.

Μια πράσινη βέσπα.
«Green ride in the townside». Εικόνα της Ανδρονίκης Παζαρά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ