Φωτογραφια

Τα γυμνά παιχνίδια του Sal Moriarty με το γυναικείο σώμα

30 NSFW εικόνες από τη φωτογράφηση που βλέπει την ανθρώπινη σάρκα με άλλο μάτι 

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366026-756953.jpg
Sal Moriarty / C-HEADS

Ξεκίνησε σαν ένα συνηθισμένο shooting και κατέληξε σε μια ωδή στο φυσικό γυμνό, την ομορφιά της κίνησης και το σχήμα του γυναικείου σώματος, εγκαταλείποντας το εύκολο καταφύγιο του σεξισμού, στο οποίο πολλοί επενδύουν για να τραβήξουν την προσοχή. Η γλώσσα του σώματος πολλές φορές μπορεί να πει περισσότερα. 

 

Στην αποκλειστική σειρά για το «C-Heads», δύο θηλυκές υπάρξεις γίνονται ένα σε μια σειρά περιπτύξεων που κόβει την ανάσα με την αισθητική της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sal Moriarty (@lovebombed) στις Ιούλ 28, 2017, 1:23μμ PDT

«Βλέπω πολλά πράγματα σε αυτές τις πόζες: κύκλους, καλές και άσχημες σχέσεις, μυθολογικά πλάσματα…αλλά αυτό είναι που θέλω να δω. Νομίζω αυτές οι πόζες είναι γεμάτες νόημα και καθόλου ταυτόχρονα» δηλώνει ο Sal Moriarty.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C-Heads Magazine (@cheadsmagazine) στις Ιούλ 26, 2017, 11:00πμ PDT

«Τα κύματα και οι καμπύλες του σώματός μας μιλάνε ο ένας στον άλλο με τη γλώσσα της αφής. Μέσω της κίνησης και της επικοινωνίας μπορέσαμε να χτίσουμε ο ένας τον άλλο-βρίσκοντας τη σταθερότητά μας» τονίζει ο φωτογράφος που ζει στο Λος Άντζελες.

Οι Alana και Bridget, οι δύο πρωταγωνίστριες της φωτογράφησης που έχει τραβήξει τη δημοσιότητα για το κόνσεπτ και το αποτέλεσμά της, δεν στήθηκαν στο φακό έχοντας λάβει σαφείς οδηγίες. Παρά το γεγονός πως στις λήψεις φαίνονται σοβαρές, οι ίδιες απόλαυσαν τα γυρίσματα και γέλασαν αρκετά. To φυσικό και ανεπιτήδευτο είναι πάντα πιο ωραίο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ