Εικαστικα

Σαν ανάσα ονείρου, η νέα έκθεση της ζωγράφου Κατερίνας Τσιφιλιτάκου

Εγκαίνια της έκθεσης «Psyche - Breath of Dream» την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στους χώρους του Aegean Omiros College

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Psyche - Breath of Dream
Psyche - Breath of Dream

Εγκαίνια της έκθεσης «Psyche – Breath of Dream» της ζωγράφου Κατερίνας Τσιφιλιτάκου την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στους χώρους του Aegean Omiros College

Μέσα στους μοντέρνους χώρους του Aegean Omiros College, η Κατερίνα Τσιφιλιτάκου θα μας αποκαλύψει το ταλέντο της και θα μας παρουσιάσει έργα από την προσωπική της συλλογή που βασίζεται στο ρεύμα του αφηρημένου εξπρεσιονισμού.

Psyche - Breath of Dream
Psyche - Breath of Dream

Πίνακες που κυριαρχούν τα ζωηρά χρώματα, πινελιές που ποικίλουν σε μέγεθος και υφή, δημιουργούν στα έργα την «ένταση» που θέλει να εκφράσει η καλλιτέχνις μέσα από τη δημιουργία.

Η ψυχή ως αέναος δημιουργός. Ονειροπόλοι – Οραματιστές – Αισιόδοξοι – Ευτυχισμένοι. Το συναίσθημα, η εμπιστοσύνη στο καλλιτεχνικό ένστικτο, η ενέργεια αποτυπώνονται στα έργα της ζωγράφου.

Στην έκθεση «Psyche - Breath of Dream», από τις 20 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 24 Δεκεμβρίου 2019, θα παρουσιαστούν πάνω από 20 έργα της καλλιτέχνιδος Κατερίνας Τσιφιλιτάκου που αποτελούν την προσπάθεια της ώριμης πια δημιουργού να μετουσιώσει στα έργα της τη θεώρηση της για το ασυνείδητο μέσα από τη σύγχρονη τέχνη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Παρασκευή στις 20 Δεκεμβρίου στις 18:30. Το κοινό θα μπορεί να δει και τα έργα της εικαστικού Αριάδνης Πούλιου που συμμετέχει στην έκθεση.

Psyche - Breath of Dream
Μέσα στους μοντέρνους χώρους του Aegean Omiros College, η Κατερίνα Τσιφιλιτάκου θα μας αποκαλύψει το ταλέντο της και θα μας παρουσιάσει έργα από την προσωπική της συλλογή που βασίζεται στο ρεύμα του αφηρημένου εξπρεσιονισμού. Πίνακες που κυριαρχούν τα ζω

Κατερίνα Τσιφιλιτάκου
Η Κατερίνα Τσιφιλιτάκου έχει μεγαλώσει στο γραφικό Γύθειο της Ανατολικής Μάνης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε στο συγγραφικό έργο εγχειριδίων διδασκαλίας για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Την τελευταία δεκαετία εργάζεται στον κλάδο της εκπαίδευσης, σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της χώρας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής και ελεύθερου σχεδίου σε καλλιτεχνικό εργαστήρι.

Aegean Omiros College, Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα – Τηλ: 210 3211228

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ