ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηλεκτρική καλοκαιρινή ποδηλατάδα

Οι πιο ιδιαίτερες ξεναγήσεις στο κέντρο της Αθήνας

51224-191786.jpg
Ναταλία Δαμίγου - Παπώτη
ΤΕΥΧΟΣ 486
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70135-156119.jpg

Η Solebike οργανώνει ποδηλατικές ξεναγήσεις, μια ιδέα πολύ διαδεδομένη έξω που οι Αθηναίοι αρχίζουν σιγά-σιγά να ανακαλύπτουν.

Ποδήλατο μπορεί να μην έχεις, αλλά ξέρεις ότι οι βόλτες στην πόλη είναι από τα πιο ωραία πράγματα που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι. Η Solebike, που το ξέρει καλά, οργανώνει ποδηλατικές ξεναγήσεις, μια ιδέα πολύ διαδεδομένη έξω που οι Αθηναίοι αρχίζουν σιγά-σιγά να ανακαλύπτουν. Τέσσερις διαδρομές, διάρκειας από δύο μέχρι τρεισήμισι ώρες, με ό,τι μπορεί να σε ανησυχεί να είναι εκ προοιμίου λυμένο: τα ποδήλατα είναι ηλεκτρικά, οπότε οι ανηφόρες καταργούνται, οι ομάδες μικρές για λόγους ασφαλείας, ενώ υπάρχει και ειδική διαδρομή 100% εκτός δρόμου για τους πιο διστακτικούς. Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται και στα αγγλικά, οπότε αν φιλοξενείς φίλους από το εξωτερικό σημείωσε να τους πας – θα εκτιμήσουν δεόντως τις αφηγήσεις και τις ιστορίες για την παλιά Αθήνα, αλλά και τις στάσεις όπου θα δοκιμάσουν παραδοσιακή βανίλια (υποβρύχιο) και φρέσκο ζεστό κουλούρι.

Tip: Η Solebike ετοιμάζεται να ξεκινήσει κυριακάτικες καλοκαιρινές βόλτες με συμβολική τιμή, ψάξ’ το.

n

Solebike, Λεμπέση 11, Ακρόπολη, 210 9215620. Βόλτες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. www.solebike.eu

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλίκη Βουγιουκλάκη
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο αδελφός της, Αντώνης, αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της

Η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου μέσα από τις αναμνήσεις του αδελφού της, που έζησε από κοντά τις πιο προσωπικές και σημαντικές στιγμές της ζωής της

Γιώργος Ρόρρης: Συνέντευξη του ζωγράφου στην ATHENS VOICE
Γιώργος Ρόρρης: «Ο Τέτσης παρακολουθούσε την εξέλιξή μου με σχεδόν πατρικό ενδιαφέρον»

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ζωγράφους μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή την έκθεση «Παναγιώτης Τέτσης – Γιώργος Ρόρρης. Φως και Χώμα» στην Πινακοθήκη Αβέρωφ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY