- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Καννών ανακοίνωσαν την αναβολή του λόγω κορωνοϊού και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε όσους παλεύουν με τον ιό
Αναβάλλεται, όπως αναμενόταν, το φετινό Φεστιβάλ Καννών, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει 12-23 Μαΐου. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, οι οποίοι μέχρι πριν από λίγες ημέρες δήλωναν πως συνεχίζουν κανονικά τις προετοιμασίες, ο κίνδυνος του κορωνοϊού τούς ανάγκασε να αλλάξουν γνώμη. Νέες ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί, ένα σενάριο που εξετάζεται όμως είναι στο τέλος Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου.
Η ανακοίνωση
«Σε αυτήν την εποχή παγκόσμιας κρίσης, οι σκέψεις μας πηγαίνουν στα θύματα του COVID-19 και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσους παλεύουν με τον ιό. Σήμερα πήραμε την ακόλουθη απόφαση: Το Φεστιβάλ των Καννών δεν μπορεί να γίνει στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, από τις 12 μέχρι τις 23 Μαΐου. Πολλές εκδοχές λαμβάνονται υπόψη για τη διεξαγωγή του, με κυριότερη αυτή μιας απλής αναβολής και διεξαγωγής του στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου του 2020.
Μόλις η εξέλιξη της κατάστασης στη Γαλλία και παγκοσμίως μας επιτρέψει να έχουμε πρόσβαση σε ρεαλιστικές πιθανότητες, θα κάνουμε γνωστή την απόφασή μας, πάντοτε σε συμφωνία με τη συνεχή επικοινωνία μας με την Γαλλική Κυβέρνηση και τη Δημοτική Αρχή των Καννών, όπως και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ, την κινηματογραφική βιομηχανία και όλους τους συνεργάτες της διοργάνωσης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε με τη διακεκριμένη Ελληνίδα κοντράλτο λίγο πριν τη συναυλία της στο ΚΠΙΣΝ
Δείτε την ετήσια λίστα με τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες της χρονιάς
Η εικαστικός Ιωάννα Ευθυμίου διοργάνωσε ένα ταξίδι τέχνης και φιλανθρωπίας στο Palazzo Colonna
Μια συζήτηση για τον Εθνικό Διχασμό, τους θεσμούς, την πολιτική κουλτούρα, τη μνήμη του τραύματος και την εντιμότητα της ιστορικής ματιάς
Το βιβλίο «Δάκρυα στη Βροχή» παρουσιάζεται απόψε στις 19.30 στον ΙΑΝΟ
Ο καλλιτέχνης μιλάει στην Athens Voice για τη ζωή και την καριέρα του
Γιατί επιστρέφει στην ποίηση μετά από δυόμιση δεκαετίες με ένα νέο βιβλίο
Ένα βιβλίο που δεν μιλάει για τις γυναίκες αλλά τις δίνει χώρο να μιλήσουν μόνες τους
Η σκηνοθέτρια μας μιλάει για την πορεία της, τη νέα της ταινία «Maysoon» και την ηθοποιό Σαμπρίνα Αμάλι, που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο 66ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Τα κορυφαία μουσικά trend της χρονιάς, όπως αναδείχθηκαν από τους χρήστες της πλατφόρμας
Ποια είναι τα τρία νέα στοιχεία που εντάσσονται σε αυτό
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, στις 19:30
Ιστορική υποψηφιότητα για τον ηθοποιό με το «The Secret Agent»
Η Λένα Μποζάκη, η Μαγδαληνή Σπίνου και η Νίκη Σερέτη πρωταγωνιστούν σε μια παράσταση με έντονη σωματικότητα στο Bios
Γυρίσματα στην Ελλάδα από τη Central Athens Film Productions
Το ΕΛΙΒΙΠ και η ΣΤΑ.ΣΥ γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με πρωταγωνιστή το βιβλίο - Το πρόγραμμα εκδηλώσεων
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τις σκέψεις του για την ΑΙ
Δύο παραστάσεις μονόπρακτων έργων του και μια ημερίδα στο ΕΚΠΑ για έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου
Η ελευθερία είναι ευάλωτη. Ζει μόνο εκεί όπου οι πολίτες μπορούν να αμφισβητούν, να κρίνουν, να διορθώνουν. Και πεθαίνει όταν κάποιος αποφασίζει ότι «ξέρει καλύτερα για όλους».
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.