Πολιτικη & Οικονομια

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ασφάλεια για όλους στα πανεπιστήμια

«Οι απειλές δεν περνάνε», διαμηνύει ο υπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τις απειλές που δέχτηκε ο πρύτανης του ΑΠΘ μετά τη λήξη της κατάληψης σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
EIKONΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΑΠΘ | ΦΩΤΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τις απειλές που δέχτηκε ο πρύτανης του ΑΠΘ μετά τη λήξη της κατάληψης σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τις απειλές που δέχτηκε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, μετά από τη λήξη κατάληψης χώρου του πανεπιστημίου, προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

«Κάτω από τα μπάζα της τελειωμένης πλέον ψευτοκατάληψης κάποιων στο ΑΠΘ βρίσκονται η αλαζονεία τους, ο αυταρχισμός τους, η αθλιότητά τους, ο φασισμός τους και η παράνοιά τους. Είμαστε στην πράξη και με αποφασιστικότητα με τον Πρύτανη, με τους φοιτητές, με τους καθηγητές, με τη λογική, με την ελευθερία, με την ασφάλεια και την εφαρμογή των Νόμων στα πανεπιστήμια. #Ασφάλειαπαντού, ασφάλεια για όλους!».

Τις απειλές κατά του πρύτανη του ΑΠΘ σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, διαμηνύοντας ότι «η νομιμότητα και η ακαδημαϊκή τάξη είναι πια αδιαπραγμάτευτες».

Καλώντας σε ενιαία στάση όλο το πολιτικό φάσμα, συμπλήρωσε: «Όποιος δεν το αποδεχτεί και συνεχίζει να μηρυκάζει αθλιότητες, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Φυσικά η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών είναι αυτονόητη και θα πρέπει όλα τα πολιτικά κόμματα να πάψουν να κρύβονται και να πάρουν καθαρή θέση», τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Ταυτόχρονα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν αήθεις εικόνες με αποδέκτη τον πρύτανη του πανεπιστημίου, Νίκο Παπαϊωάννου.

papaioannou-apth.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ