- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη σήμερα το απόγευμα για τον κορωνοϊό ενόψει Χριστουγέννων - Τι αναμένεται να πει.
Για την πορεία της πανδημίας καθώς και τις πρωτοβουλίες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του τέταρτου πανδημικού κύματος, ενόψει των Χριστουγέννων, θα απευθυνθεί στους πολίτες, σήμερα το απόγευμα με μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας, κατά τις πληροφορίες, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αλλά οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίζουν να έχουν απαγορεύσεις.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, θα δώσει στοιχεία για θανάτους και διασωληνωμένους.
Νέα μέτρα και ανεμβολίαστοι - Τι θα γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα
Σημειώνεται ότι ανώτερες κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι η κυβέρνηση ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική, η οποία δεν περιλαμβάνει νέα μέτρα με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η πίεση σε πολίτες που παραμένουν ανεμβολίαστοι, θα συνεχιστεί με περιορισμένη πρόσβαση σε κλειστούς χώρους.
«Οι ανεμβολίαστοι θα κάνουν γιορτές στα σπίτια τους, καθώς οι περιορισμοί θα συνεχίσουν να ισχύουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Πάντως, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για είσοδο στα σούπερ μάρκετ με rapid test.
«Παρακολουθούμε τα κρούσματα καθημερινά. Η σύσταση είναι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες επαφές. Το αν θα προχωρήσουμε σε περισσότερα μέτρα, είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν είναι στο τραπέζι περισσότερα μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.