Πολιτικη & Οικονομια

Διευθυντής Γραφείου Φωφής Γεννηματά: «Τώρα που έφυγε η μαμά...»

«Να δείξουμε ότι έχουμε ενηλικιωθεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας για το ΚΙΝΑΛ
Ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας © EPA Pool

Θέση για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο ΚΙΝΑΛ πήρε ο Μανώλης Όθωνας διευθυντής του Γραφείου της εκλιπούσας προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά.

Ο στενός συνεργάτης και διευθυντής του Γραφείου της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας σχολίασε τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για το ποιος θα ασκεί χρέη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές.

«Η συζήτηση περί ρόλων στη Κ. Ο του Κινήματος Αλλαγής για 35 μέρες, γίνεται περί όνου σκιάς. Τώρα που "έφυγε η μαμά από το σπίτι", να (από)δείξουμε όλοι ότι έχουμε ενηλικιωθεί» έγραψε στο twitter.

Με φόντο τα παραπάνω σημειώνεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να αποφασίσει σχετικά με τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, θα συγκαλέσει και τους 22 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και θα εισηγηθεί, όπως δήλωσε, «τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο γραμματέας της Κ.Ο., ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης».

Ως προς τις αρμοδιότητες των βουλευτών για τους κοινοβουλευτικούς τομείς και τις επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθεί να συνεχίσουν ως έχουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνεδρίαση της Δευτέρας «γίνεται αφού υπάρχουν και επείγοντα λειτουργικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν».

Τέλος, ο Βασίλης Κεγκέρολογλου επεσήμανε ότι «οι εκλογές στις 5 ή και 12 Δεκεμβρίου, όπου θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, γίνονται με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ