Πολιτικη & Οικονομια

Παπανδρέου: Μιλάει με τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Έχει ενημερωθεί και η Φώφη Γεννηματά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή
Ο Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή © Eurokinissi

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γιώργος Παπανδρέου: Έκανε την κίνησή του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Μιλάει με τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε την πρώτη του κίνηση ενόψει των εκλογών του ΚΙΝΑΛ και αναμένεται να έχει επικοινωνία με τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος. 

Στο πλαίσιο των μεσολαβητικών επαφών, ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε ήδη με τον Παύλο Χρηστίδη ενώ αύριο Κυριακή θα επικοινωνήσει με τον Παύλο Γερουλάνο. 

Νωρίτερα, σήμερα, Σάββατο 16 Οκτωβρίου συναντήθηκε με τον Γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.  Σήμερα το απόγευμα επίσης, ενημέρωσε ότι θα συναντηθεί με όλους τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος αλλά και με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος.  

Αξίζει, τέλος να σημειωθεί πως ο Γιώργος Παπανδρέου γνωστοποίησε μέσω SMS στη Φώφη Γεννηματά την πρωτοβουλία συναντήσεων που ανέλαβε.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου: 

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Για αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ