Πολιτικη & Οικονομια

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσω και αυτή τη μάχη - Δεν είναι η πρώτη

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά την ανακοίνωση της ασθένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόρα Μπακογιάννη: τι είπε για τον καρκίνο

Ντόρα Μπακογιάννη - Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανάρτηση για τον καρκίνο: «Θα δώσουμε αυτή τη μάχη, ελπίζω να είναι η τελευταία ατυχία στη ζωή μου».

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη ότι διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα

Χαμογελαστή και αισιόδοξη, η πρώην Υπουργός της ΝΔ έστειλε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο», συμμετέχοντας σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές.

«Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του», ανέφερε η κυρία Μπακογιάννη.

«Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όσους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων» συμπλήρωσε, θέλοντας να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε τα όσα είπε μετά το 04:15 

Γερμανικές Εκλογές: Η επόμενη μέρα για την Ευρώπη

Τις ευχές τους αλλά και τον θαυμασμό τους για τη γενναία στάση της μετέφεραν στην κα Μπακογιάννη και οι υπόλοιποι ομιλητές. Οι βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, Θόδωρος Ρουσόπουλος και Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά και πολλοί από τους θεατές της, με μηνύματα στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Σημειώνεται ότι ο οικοδεσπότης, Δημήτρης Καιρίδης, απευθυνόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη είπε «τι παλληκάρι είσαι», καθώς αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ ρώτησε την πρώην Υπουργό αν θα ήθελε να ακυρώσει τη σημερινή παρουσία της στην εκδήλωση λόγω της διάγνωσης της ασθένειάς της, με εκείνη να απαντά «θα αστειεύεσαι!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ