- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κικίλιας: «Κάθε εμβόλιο που έρχεται Ελλάδα, διοχετεύεται αμέσως»
Η επίσκεψη του υπουργού Υγείας στη Σύρο και στο εμβολιαστικό κέντρο του νησιού
Στη Σύρο ο Βασίλης Κικίλιας έστειλε μήνυμα για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι κάθε εμβόλιο που έρχεται στην Ελλάδα, διοχετεύεται άμεσα.
Το εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου στη Σύρο επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο (29/5) το πρωί, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και συνομίλησε με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τους πολίτες.
Σημειώνεται ότι άνοιξαν τα ραντεβού για τον εμβολιασμό για τους άνω των 18 ετών μέχρι την ηλικία των 29 ετών με το μονοδοσικό Johnson & Johnson. Επίσης, από σήμερα Σάββατο (29/5) άνοιξε ο εμβολιασμός 30-34 ετών με όλα τα εμβόλια.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται ο εμβολιασμός των συμπολιτών μας σε όλη τη χώρα, στα νησιά μας και εδώ στη Σύρο όλα είναι εξαιρετικά» δήλωσε ο κ. Κικίλιας. Και πρόσθεσε: «Οι υγειονομικοί με επαγγελματισμό δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε να εμβολιαστούν οι πολίτες με ασφάλεια, γρήγορα, με σωστούς υγειονομικούς κανόνες και να μπορέσουν να κινηθούν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα καλύτερα και πιο ελεύθερα».
«Έχουμε μπροστά μας την τουριστική περίοδο και οφείλουμε να τονώσουμε και να ενισχύσουμε την οικονομία μας, το τουριστικό μας προϊόν, με τους ανθρώπους να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία, πάντα, όμως, τηρώντας και τους κανόνες Δημόσιας Υγείας» ανέφερε επίσης.
Β. Κικίλιας για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού - Κανένα εμβόλιο χαμένο
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο υπουργός Υγείας σημείωσε: «Θέλω να πω ότι όποια εμβόλια έρχονται στο Πρόγραμμα "Ελευθερία", αμέσως διοχετεύονται μέσα από το μηχανισμό μας στις εμβολιαστικές γραμμές και εμβολιάζουμε τους συμπολίτες μας».
«Αυτό γίνεται πλέον από χθες το βράδυ και με τα εμβόλια της Johnson & Johnson σε όλη τη χώρα για τους συμπατριώτες μας από 18 ετών και άνω» τόνισε, συνεχίζοντας: «Με βάση τον αριθμό των εμβολίων τα οποία έχουν έρθει -50.000 εμβόλια- αυτήν τη στιγμή εξασφαλίσαμε τα νησιά μας και θα υπάρχουν εμβολιαστικές γραμμές και στην υπόλοιπη χώρα».
«Και όπως θα έρχονται οι παραδόσεις των εμβολίων όλων των εταιρειών έτσι θα συνεχίσουμε, με πολύ γρήγορους ρυθμούς, να εμβολιάζουμε όλους τους συμπατριώτες μας» συμπλήρωσε.
«Ζητώ για ακόμη μια φορά από όλους τους Έλληνες να προσέχουν, να περιφρουρήσουμε τη χώρα μας, τα νησιά μας. Υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος της Covid-19, γι' αυτό και θα προχωρήσουμε βήμα- βήμα, σωστά και οργανωμένα και στο τέλος νομίζω ότι θα έχουμε χαρεί όλοι μια επιτυχημένη τουριστική περίοδο με κανόνες Δημόσιας Υγείας» κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας από τη Σύρο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέες κατηγορίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για μηχανισμούς ελέγχου και παραπληροφόρησης από το Μαξίμου
Στόχος είναι η παροχή εξειδικευμένης φροντίδας για την αποκατάσταση των ωφελούμενων
«Απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Ποιες είναι οι καλύτερες ώρες για να μπείτε στην πλατφόρμα και να αποφύγετε την ταλαιπωρία
Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Τελευταία ευκαιρία για όσους δεν έχουν κάνει τη σχετική αίτηση
Για σημάδια δημοκρατικής οπισθοδρόμησης στην ΕΕ, κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Η χώρα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»
Συζητήσεις για Block 2, κάθετο διάδρομο και 3+1, με στρατηγική σύμπλευση Ελλάδας ΗΠΑ
Μήνυμα για σύγχρονο κράτος και οικονομία - Έμφαση στα 36 δισ. του Ταμείου, στα πλεονάσματα και τη μείωση του χρέους
«Διασκεδάζω πολύ με τους κομμουνιστές» - Επιθέσεις και αιχμές από το προσυνέδριο της ΝΔ
Πρωτοβουλία Πιερρακάκη και Κυρανάκη για αποσυμφόρηση των οικογενειών - Τέλος σε πολυετείς δικαστικές διεκδικήσεις
Ο πρώην πρύτανης διευκρινίζει τι έγινε με τις διαγραφές και τον νόμο 4009/2011
Το δημοσιονομικό κόστος μιας τέτοιας μεταρρύθμισης είναι υπαρκτό, ωστόσο πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με τα αναμενόμενα οφέλη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ανάκληση της απόφασης του Αρείου Πάγου
Πιλοτική επαναφορά στην κυκλοφορία με αιχμές για την προηγούμενη δημοτική αρχή
«Ο μόνος που μοιάζει να έχει το θάρρος να μάθει είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»
Η ημερομηνία που πληρώνεται η δεύτερη δόση
Ποιες είναι οι πιθανότερες ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.