- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τσίπρας: Να σταματήσει η επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας
«Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι απελπιστική, ίσως στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας»
Αλέξης Τσίπρας σε Κυριάκο Μητσοτάκη: Ζητά να σταματήσει η επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού - Η ανάρτηση τού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ζητά από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και τον καλεί «να ξεχάσει, έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών αυτής της χώρας».
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τσίπρας έγραψε: «Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τον πέμπτο μήνα σε lockdown, η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι απελπιστική, ίσως στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας. Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει ασφυκτικά και την ίδια ώρα δεκάδες συμπολίτες μας περιμένουν εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένοι, περιμένοντας να βρεθεί κλίνη. Χιλιάδες χειρουργεία ακυρώνονται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ασθενείς με άλλες σοβαρές παθήσεις».
Επιπλέον ανέφερε: «Μέσα σε αυτή την κατάσταση, ακόμα και σήμερα, η κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει να μην επιτάσσει τις ιδιωτικές κλινικές, που παραμένουν «covid free». Και όλα αυτά γιατί ένα χρόνο μετά, ακόμη δεν υπάρχει επιδημιολογική επιτήρηση και άρα καμία αξιόπιστη εικόνα για τη διασπορά του ιού. Ακόμη δεν υπάρχει συνταγογράφηση στα τεστ. Ακόμη συνεχίζονται οι δραματικές εικόνες συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Μπροστά σε αυτή τη δραματική κατάσταση αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις, που μας υπενθυμίζουν ότι έχουμε ακόμη δύσκολη ανηφόρα μπροστά μας στη μάχη με τον ιό, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον ίδιο τον κο Μητσοτάκη. Και να τον καλέσω -έστω και τώρα- να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας και να ασχοληθεί με το δύσκολο δρόμο της εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων. Να ξεχάσει, έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών αυτής της χώρας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.