- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η Νοτοπούλου αμφισβητεί την ορθότητα των δημοσκοπήσεων
«Πολλές εταιρείες δημοσκοπήσεων δυσκολεύονται να βρουν ακόμα κι έναν ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο»
Την εκτίμηση ότι θα περάσει στον β’ γύρο και πως, εν τέλει, θα καταφέρει να γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Θεσσαλονίκης εξέφρασε η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Η επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσε ότι αποτελέσει την προοδευτική επιλογή και πως θα συνεχίσει στο δρόμο που άνοιξε η διοίκηση Μπουτάρη.
Ερωτηθείσα για το πρόγραμμα της παράταξής της για το δήμο Θεσσαλονίκης, η κυρία Νοτοπούλου υποστήριξε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από τους δημότες είναι «εξαιρετικά ενθαρρυντικά» και πως στην περίπτωση που εκλεγεί θα πείσει με το έργο της όσο αυτούς που της έδωσαν τη νίκη, όσο και εκείνους που δεν την στήριξαν στην κάλπη.
Σε ό,τι αφορά τις δημοσκοπήσεις, όπως αυτή του Σαββάτου που την τοποθέτησε στην έκτη θέση με ποσοστό μόλις 6,5%, η Κατερίνα Νοτοπούλου αμφισβήτησε την ορθότητά τους, υπογραμμίζοντας ότι πολλές εταιρείες δημοσκοπήσεων δυσκολεύονται να βρουν ακόμα κι έναν ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο.
Για την έλλειψη εμπειρίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που της καταλογίζουν ορισμένοι, τονίζει ότι από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε, ως διευθύντρια στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και ως υφυπουργός Εσωτερικών για τη Μακεδονία και τη Θράκη, γνωρίζει τα προβλήματα όσο λίγοι και ξεκαθαρίζει πως δεν βλέπει τον κεντρικό Δήμο ως «σκαλοπάτι» προς τη Βουλή.
Κληθείσα να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Νίκο Ταχιάου, η Κατερίνα Νοτοπούλου σημείωσε ότι «ο υποψήφιος του κ. Μητσοτάκη έχει δηλώσει πως αντίπαλος του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δικός μου αντίπαλος είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στον ευρωπαϊκό μέσο όρο πλέον η Ελλάδα
Η αντίδραση του πρωθυπουργού μετά το «όχι» των αγροτών για συνάντηση τη Δευτέρα
Μαζί του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Με εορταστικό ωράριο κινείται η αγορά
Μια στιγμή αυτοπεποίθησης και θεσμικής κανονικότητας για τη χώρα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Grace
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό
Η νέα ιδιοκτησία επισήμανε «το ρόλο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού που διευρύνει τις ανισότητες»
Την αρνητική απάντηση των αγροτών στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειο Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Θεσμική παρουσία, ευρωπαϊκή ισχύς και η παγίδα της αυτοϋπονόμευσης
Αναλυτικά οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
Το μήνυμα του πρωθυπουργού στους νέους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ
Συνολικά φέρεται να εμπλέκονται 42 πρόσωπα
Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε στην ομιλία του ο υπουργός Υγείας
Ποιες είναι οι προτεινόμενες ώρες λειτουργίας
Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν λάβετε τα χρήματα
Ο υπουργός κάνει επίσης λόγο για «εντυπωσιακό» ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της Υγείας
Διαδέχεται τη Μαρία Ζοάο Ροντρίγκες, η οποία έπειτα από οκτώ χρόνια στην προεδρία ζήτησε να αποχωρήσει
Ο υπουργός επισήμανε ότι το παραγωγικό μοντέλο της χώρας μετασχηματίζεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.