Life in Athens

Χριστουγεννιάτικο open day στην Πύρνα

Η Πύρνα «φορά» τα γιορτινά της και μας υποδέχεται με χριστουγεννιάτικα δώρα, σπιτικά φαγητά, κουραμπιέδες και μελομακάρονα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο open day «Τα Γιορτινά της Πύρνας» στις 11 & 12 Δεκεμβρίου.
Tο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο open day «Τα Γιορτινά της Πύρνας» στις 11 & 12 Δεκεμβρίου.

«Τα γιορτινά της Πύρνας»: Η πολιτισμική ΜΚΟ διοργανώνει το διοργανώνει το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο open day στη στέγη της, στην Κηφισιά

Το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Οκτωβρίου, έχουμε έναν πολύ όμορφο λόγο για να επισκεφτούμε τη λευκή μονοκατοικία της οδού Κοκκιναρά στην Κηφισιά όπου στεγάζεται η Πύρνα. Για μια ακόμα χρονιά, η πολιτιστική ΜΚΟ «Πύρνα», διοργανώνει την χριστουγεννιάτικη γιορτή της, ένα διήμερο ανταλλαγής ευχών και αγορών.Τα έσοδα της εκδήλωσης στηρίζουν τη λειτουργία της Πύρνας και τις κοινωφελείς τις δράσεις. Εκεί, θα βρείτε προσιτά και χρήσιμα δώρα για τους αγαπημένους σας, προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, σπιτικά γλυκά και φαγητά για take away, μαρμελάδες και τους καθιερωμένους παραδοσιακούς κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα της Πύρνας.

Το τσουρέκι της Ρίτας, το γιορτινό ψωμί της Betty's Bread, τα ξηροτήγανα Σημανδηράκη, τα σύκα Κύμης, μαρμελάδες με φρούτα του δάσους από το Πάπιγκο, τα χιώτικα γλυκά κουταλιού από την citrus, καθώς και προϊόντα από τα Ανοιχτά Αγροκτήματα, είναι μερικά από τα προϊόντα που θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και να αγοράσετε.  Όπως κάθε χρόνο, θα βρείτε επιλεγμένες εκδόσεις και νέα βιβλία, για μικρούς και μεγάλους.

Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου, 10.30πμ με 5.00 μμ. Είσοδος ελεύθερη. 

Για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης, θα πρέπει να έχετε υποχρεωτικά μαζί σας πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης, Θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες που προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

Η αφίσα της εκδήλωσης.
Η αφίσα της εκδήλωσης.

Λίγα λόγια για την Πύρνα

H Πύρνα λειτουργεί εδώ και 26 χρόνια και χρηματοδοτείται από συνδρομές και δωρεές μελών και φίλων. Πρόκειται για μια αστική πολιτιστική εταιρεία που έχει σκοπό τη διά βίου μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη. Στη στέγη της γίνονται καθημερινά ομιλίες, εργαστήρια, προβολές, ενώ δημιουργικές δραστηριότητες περιμένουν τα παιδιά. Παράλληλα στην ΠΥΡΝΑ αναπτύσσεται και ένα σημαντικό κοινωφελές έργο, όπως τα Βιβλία σε ρόδες, όπου οι 200 μικρές κινητές, θεματικές και δανειστικές βιβλιοθήκες, ταξιδεύουν σε σχολεία όλης της χώρας, δράσεις για τους πρόσφυγες στον τομέα της εκπαίδευσης, όπου διαμορφώνουν και εξοπλίζουν νηπιαγωγεία σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων.

Περισσότερα για το έργο της Πύρνας στο https://www.pyrna.gr
https://www.pyrna.gr/koinofeleis-draseis,
https://www.pyrna.gr/vivlia-se-rodes

ΠΥΡΝΑ, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, τηλ. 2106230913, info@pyrna.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ