- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
Στάνλεϊ Τούτσι με αφορμή την νέα ταξιδιωτική σειρά: Η παρουσίαση είναι δυσκολότερη από την ηθοποιία
Το «Tucci in Italy» θα προβληθεί στο Disney+ από τις 19 Μαΐου


Στάνλεϊ Τούτσι με αφορμή την νέα ταξιδιωτική σειρά
Ο Στάνλεϊ Τούτσι δεν είναι άγνωστος στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά όταν ρωτήθηκε πώς συγκρίνεται η παρουσίαση με την υποκριτική, ο υποψήφιος για Όσκαρ είναι σαφής: «Η παρουσίαση είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να είσαι ο εαυτός σου.
Και ο λόγος που οι ηθοποιοί γίνονται ηθοποιοί είναι ότι πιθανώς δεν θέλουν να είναι ο εαυτός τους όλη την ώρα», είπε γελώντας.
Γνωστός από ταινίες όπως «Conclave», «Julie & Julia», «The Devil Wears Prada» και «The Hunger Games», ο Τούτσι ξεκινά ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ιταλία στη νέα του εκπομπή «Tucci in Italy».
Από τη δοκιμή παραδοσιακών knödel στο Trentino Alto-Adige μέχρι την απόλαυση της ζουμερής porchetta στο Lazio, η σειρά πέντε επεισοδίων τον δείχνει να μιλάει με σεφ, αγρότες, καταστηματάρχες και απλούς Ιταλούς για το φαγητό και τις παραδόσεις τους.
Το περιγράφει ως «μια εξερεύνηση του τι συνθέτει την Ιταλία μέσα από το πρίσμα του φαγητού».
«(Οι Ιταλοί) ζουν για να τρώνε και όλοι οι άλλοι τρώνε για να ζήσουν... Μπορείς να μιλήσεις με έναν ταξιτζή και μπορείς να μιλήσεις με κάποιον από την αριστοκρατία... και θα μιλήσουν για το φαγητό με τον ίδιο τρόπο», είπε ο Tucci σε συνέντευξή του στο Reuters.
«Και αν συναντιόντουσαν, θα μιλούσαν για το φαγητό με τον ίδιο τρόπο και θα μιλούσαν σε βάθος για αυτό. Δεν γνωρίζω άλλη κουλτούρα που να το κάνει αυτό, που να καταρρίπτει όλα τα όρια».
Στην εκπομπή, ο Τούτσι ταξιδεύει σε πέντε περιοχές: την Τοσκάνη, τη Λομβαρδία, το Τρεντίνο-Άλτο Άντιτζε, το Λάτσιο και το Αμπρούτσο. Αν και δεν είναι λάτρης των πικάντικων γεύσεων, ο Τούσι δήλωσε ότι ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει τα πάντα: «Νομίζω ότι το έκανα, κατά κάποιον τρόπο, σε αυτό το ταξίδι. Υπήρχαν πολλά εντόσθια, τα οποία λατρεύω». «Όταν ξαναείδα τα επεισόδια, σκέφτηκα ότι πραγματικά υπάρχουν πολλά εντόσθια σε αυτά τα επεισόδια... αλλά αυτό είναι μέρος της Ιταλίας και αυτό είναι που τρώνε».
Ο Τούτσι, συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής, έχει ιταλική καταγωγή και έχει ζήσει και επισκεφθεί τη χώρα στο παρελθόν, μεταξύ άλλων για την προηγούμενη εκπομπή του για τα ταξίδια και το φαγητό, «Stanley Tucci: Searching for Italy».
«Όσο περισσότερο ταξιδεύω στην Ιταλία, τόσο περισσότερο βλέπω... αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία», είπε. «Μπορεί να δεις κάποιον που μοιάζει με τη θεία σου ή τη γιαγιά σου ή τον παππού σου... και αυτό σε κάνει να νιώθεις συνδεδεμένος με τους ανθρώπους που έχεις χάσει».
Το «Tucci in Italy» θα προβληθεί στο Disney+ από τις 19 Μαΐου και θα κάνει πρεμιέρα στο National Geographic στις 21 Μαΐου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H καταγγελία της Αλίσια Χάνα-Κιμ για τον Μάρτιν Κόουβ - Αποβλήθηκε από fan convention o 78χρονος
«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει» δηλώνει ο δημιουργός της πιο πρόσφατης σεζόν
Τον κατηγορούν ότι προώθησε ακόμα περισσότερο τον υπερτουρισμό
Μέσα σε μόνο 12 επεισόδια της σειράς «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία», περνάει όχι απλώς η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και ιστορίες που το έβλαψαν
Ο όμιλος TF1 φτάνει τα 58 εκατομμύρια θεατές μηνιαίως
«Χρυσές» ληστείες, κατά συρροή δολοφόνοι και τραγικοί έρωτες μεταφέρονται από τη ζωή στη μικρή οθόνη
Παγιώνεται η κυριαρχία των υπηρεσιών αυτού του είδους
Η μεταφορά του αριστουργηματικού μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση, ετοιμάζεται να ζωντανέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο ERTFLIX και στην ΕΡΤ1
H σειρά θα φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Νόα Χόλεϊ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πρωταγωνίστριες, οι δημιουργοί και η γυναικεία σεξουαλικότητα στη σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία
To πολυσυζητημένο Βρετανικό δράμα ξεπέρασε το «Stranger Things 4» στις λίστες της συνδρομητικής πλατφόρμας
Γιατί «βουλιάζει» η εταιρεία παρά τα ηχηρά ονόματα που φέρει
Το παγκόσμιο φαινόμενο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την οικογένεια Κρόουλι
Όλο το βασικό καστ αναμένεται να επιστρέψει για την τελική σεζόν ενώ προστίθεται και η Λίντα Χάμιλτον
Φινάλε για το «Squid Game», επιστροφή των Τζίνι και Τζόρτζια, επανεξέταση της -κυριολεκτικά- ασφυχτικής συναυλίας του Τράβις Σκοτ και μαθήματα branding από την Reebok
«Έχασα τον έρωτα της ζωής μου», ανέφερε συντετριμμένος ο σύζυγός της
Η ηθοποιός επιβεβαίωσε την εμφάνισή της
«Υπάρχει κάτι πολύ υποτιμητικό στο να φοράς στολή μαθήτριας» δήλωσε η νεαρή σταρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.