TV + Series

Το μυθιστόρημα του Nick Cave, «The Death of Bunny Munro» μετατρέπεται σε μίνι τηλεοπτική σειρά

Πρωταγωνιστής και παραγωγός θα είναι ο Matt Smith του «House of the Dragon» και του «The Crown»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μυθιστόρημα του Nick Cave, «The Death of Bunny Munro» μετατρέπεται σε μίνι τηλεοπτική σειρά
Ο Nick Cave θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της σειράς © ΕΡΑ / Olafur Steinar Gestsson

Το μυθιστόρημα του Nick Cave, «The Death of Bunny Munro» μετατρέπεται σε μίνι τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή και παραγωγό τον Matt Smith του «House of the Dragon» και του «The Crown»

Το δεύτερο μυθιστόρημα του Nick Cave, «The Death of Bunny Munro», θα προσαρμοστεί για μια μίνι τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Matt Smith των «House of the Dragon», «Doctor Who» και «The Crown», σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Ο Matt Smith, ο οποίος είναι και παραγωγός της σειράς, θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή: έναν συνηθισμένο πωλητή, εθισμένο στο σεξ, ο οποίος ξεκινά ένα οδικό ταξίδι κραιπάλης με τον 9χρονο γιο του, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αυτοκτονία της γυναίκας του. Η Isabella Eklöf θα σκηνοθετήσει και, μαζί με τον Cave, θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της σειράς.

Σε μια δήλωση, μέσω του THR, ο Cave είπε: «Επιτέλους, κάποιος με  θάρρος να αναλάβει αυτή την ανίερη ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος που η Sky και η Clerkenwell Films ζωντανεύουν τον Bunny, σε όλη του τη δόξα και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν καλύτερο ηθοποιό από τον Matt Smith για να τον υποδυθεί».

Στη δήλωσή του, ο Smith αποκάλεσε το μυθιστόρημα «μια λαμπρή εξερεύνηση της αγάπης, της θλίψης και του χάους. Στην καρδιά της μια βαθιά, δύσκολη και τρυφερή ιστορία για έναν πατέρα και έναν γιο, που αντιμετωπίζουν την απώλεια και την αλλαγή».

Ο συγγραφέας του «Somewhere Boy», Pete Jackson έχει αναλάβει το σενάριο με τα γυρίσματα να ξεκινούν την ερχόμενη άνοιξη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ