TV + Series

Μυρτώ Αλικάκη: Τι είπε για τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη

«Έκανα πάρα πολλά λάθη» - Όσα δήλωσε για τη δύσκολη περίοδο του πρώην συζύγου της

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μυρτώ Αλικάκη: Τι είπε για τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη
Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τη δύσκολη περίοδο του Πέτρου Λαγούτη © Instagram / myrtoalikaki_official

Τι είπε η Μυρτώ Αλικάκη για τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη - «Έκανα πάρα πολλά λάθη» - Όσα δήλωσε για τη δύσκολη περίοδο του πρώην συζύγου της

Η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε στην μάχη με τον εθισμό του πρώην συζύγου της, Πέτρου Λαγούτη σε συνέντευξή της, στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx3h6cjviwn5)

Η Αλικάκη ρωτήθηκε σχετικά με τη δημόσια εξομολόγηση που είχε κάνει ο Πέτρος Λαγούτης αναφορικά με τον εθισμό του στον τζόγο.

«Σαφέστατα ήταν μια προσωπική του απόφαση, δικό του ήταν αυτό το θέμα. Είμαι απολύτως σύμφωνη να βγαίνουν αυτά τα θέματα στο φως, θεωρώ ότι τότε θωρακίζεσαι πολύ περισσότερο απέναντι σε αυτά και δεσμεύεσαι κιόλας», τόνισε η 51χρονη ηθοποιός.

«Έκανα πάρα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου»

Στη συνέχεια, η Αλικάκη είπε ότι: «Το θεωρώ πολύ σημαντικό και ως παράδειγμα για άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν εθισμούς και ακόμη και για τα παιδιά, γιατί είναι πολύ ωραίο ο γονιός σου να έχει τη δύναμη και τα κότσια και να πολεμήσει κάτι και να βγει να το πει, το θεωρώ πολύ ωραίο πράγμα» και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που έκανε την πιο σοβαρή του προσπάθεια δεν ήμασταν μαζί. Ήμασταν μαζί ως άνθρωποι που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλον».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx3h2kkcj1g1)

Η Τσιμτσιλή τη ρώτησε μετά: «Στα δύσκολα εσύ πώς ήσουν εκεί δυνατή; Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκες, που έχασες το κουράγιο σου…».

Η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: «Οι περισσότερες ήταν αυτές οι στιγμές που περιγράφεις τώρα και όχι στιγμές που ήμουν δυνατή. Έκανα πάρα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, είμαστε υγιείς και είναι όλα καλά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ