TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Οκτώβριο

Έμιλι Μπλαντ και Κρις Έβανς πρωταγωνιστούν στη μεγάλη παραγωγή «Pain Hustlers»

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Οκτώβριο
© Netflix

Netflix: Όλες οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος ξεκινάει στο Netflix με την τρίτη σεζόν της σειράς «Lupin», ενώ ξεχωρίζουν επίσης οι σειρές «Everything Now», «The Fall of the House of Usher» και «Bodies», οι ταινίες «Fair Play», «Ballerina» και το χολιγουντιανό «Pain Hustlers». Για τους λάτρεις του αθλητισμού το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει πρεμιέρα στις αρχές του μήνα. 

Σειρές του Netflix

05/10/2023

Λουπέν: Μέρος 3 (Lupin: Part 3)

Ο πιο διάσημος τηλεοπτικός κλέφτης επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο της σειράς του Netflix. Στο τρίτο μέρος της σειράς τα ΜΜΕ εστιάζουν στην Claire και τον Raul, την ώρα που ο Assane καταστρώνει σχέδιο για να τους προστατεύσει. Για μία ακόμη σεζόν ο βασικός πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι το Παρίσι και οι συνοικίες του. Βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Μορίς Μπλαν, τα οποία αξίζουν επίσης προσοχής.

Lupin: Part 3 | Official Trailer | Netflix

05/10/2023

Όλα, Τώρα (Everything Now)

Η νέα σειρά «κοιτάει στα μάτια» τη νευρική ανορεξία. Η Mia είναι στην ευαίσθητη ηλικία των 16 ετών και μετά από ένα εξάμηνο αποθεραπείας της νόσου, επιστρέφει στο σχολείο και τους φίλους της βλέποντας ότι η ζωή προχωράει γρήγορα, το ίδιο και οι άνθρωποι που είχε δίπλα της. Θα καταφέρει να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα; Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Σόφι Ουάιλντ από το «Talk to Me». 

EVERYTHING NOW | Official Trailer | Netflix

10/10/2023

DI4RIES: Σεζόν 2 (DI4RIES: Season 2 Part 1)

Το «DI4RIES» έρχεται με τη δεύτερη σεζόν έχοντας στο επίκεντρο τους έρωτες της εφηβείας και τα τεκταινόμενα των διαλειμμάτων μετά από τις ώρες μαθήματος. Θα καταφέρει η παρέα να μείνει ενωμένη;

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Οκτώβριο
© Netflix

12/10/2023

Η Πτώση του Οίκου των Άσερ (The Fall of the House of Usher)

Η «Πτώση του Οίκου των Usher» αναμένεται να είναι το κρυφό διαμαντάκι τον Οκτώβριο στο Netflix. Η σειρά επικεντρώνεται φυσικά στην παράξενη οικογένεια Usher, η οποία αποτελεί δημιούργημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε αλλά συνδυάζει διάφροους χαρακτήρες από πολλά έργα του. Ο Μάικ Φλάναγκαν (The Haunted Hill House) μεταφέρει την ατμόσφαιρα των δημιουργημάτων στη μικρή οθόνη ενώ στο πρωταγωνιστικό cast ξεχωρίζουν οι Μαρκ Χάμιλ (Star Wars), Βίλα Φίτζεραλντ (Royal Pains, Scream: The TV Series) και Κάρλα Γκουζίνο (Watchmen, American Gangster).

The Fall of the House of Usher | Official Trailer | Netflix

17/10/2023

Ξύπνησα ένα Βαμπίρ (I Woke Up A Vampire)

Κεντρική ηρωίδα είναι η 13χρονη Carmie, η οποία στα γενέθλιά της ανακαλύπτει πως ανήκει σε ένα είδος βαμπίρ. Μπορεί να ισορροπήσει τη φιλία, το σχολείο και την εφηβεία με τη νέα ανακάλυψη για την ταυτότητά της; Ο Τόμι Λιντς (The Jersey) είναι ο δημιουργός και το πρωταγωνιστικό ντουέτο της Κέιλικ Ανζελίκ Τσάνγκ και του Νίκο Σέσι μοιάζει πολλά υποσχόμενο με φοβερή χημεία.

I Woke Up a Vampire TRAILER | Netflix After School

19/10/2023

Bodies

Η ιστορία επικεντρώνεται στο Λονδίνο και απλώνεται στον χρόνο. Τέσσερις ντετέκτιβ σε τέσσερις εποχές έρχονται με έναν τρόπο αντιμέτωποι με το ίδιο έγκλημα τα τελευταία 150 χρόνια στην ιστορική του Whtiechapel. Σκοπός τους είναι να ανακαλύψουν τι είδους συνομωσία κρύβεται από πίσω. Ο Πολ Τομάλιν, γνωστός από τα «Shameless», «Torchwood» και «No Offence», σκηνοθετεί του Τζέικομπ Φόρτσουν - Λόιντ (Star Wars Episode IX : The Rise of Skywalker, See How They Run), Σίρα Χαας (Unorthodox) και Αμάκα Όκαφορ (The Sandman).

Bodies | Official Teaser | Netflix

19/10/2023

Neon

Πρόκειται για την προσπάθεια του διάσημου Λατινοαμερικάνου τραγουδιστή Daddy Yankee να ασχοληθεί με την τηλεόραση και έτσι τον βρίσκουμε πίσω από την παραγωγή της σειράς του Netflix, ενώ ενσαρκώνει και έναν από τους βασικούς χαρακτήρες. Τρεις φίλοι μετακομίζουν στο Μαϊάμι έχοντας ως όνειρο να γίνουν τα επόμενα μεγάλα αστέρια της ρεγκετόν σκηνής. Για να το πετύχουν όμως αυτό θα πρέπει να προσπεράσουν αρκετά εμπόδια. Στο cast βλέπουμε επίσης τους Τζέσι Καμάτσο (Emily the Criminal) και Μισέλ Κορτές (Grey's Anatomy), ενώ θα ακούσουμε original soundtracks από τον καλλιτέχνη Tainy.

Neon | Official Teaser | Netflix

20/10/2023

Elite: Season 7

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της ισπανικής σειράς είναι γεγονός. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχει δεχθεί αρκετές αρνητικές κριτικές αλλά το Netflix συνεχίζει να ποντάρει σε αυτήν με έναν νέο κύκλο. Στα νέα επεισόδια περιμένουμε περισσότερο μυστήριο και ανατροπές και τον Omar Ayuso που επιστρέφει στον ρόλο του Omar Shanaa. Μπορούν οι μαθητές της ακαδημίας να εμπιστευθούν ξανά ο ένας τον άλλον;

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Οκτώβριο
© Netflix

20/10/2023

Surviving Paradise

Ακόμα ένα ριάλιτι κάνει πρεμιέρα αυτό τον μήνα. Δώδεκα άγνωστοι βρίσκονται σε ένα πραγματικό επίγειο παράδεισο και μία πολυτελή βίλα, όμως για να το απολαύσουν πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν. Στην πορεία θα κάνουν συμμάχους, φίλλους και εχθρούς για να κερδίσουν το τελικό έπαθλο.

Surviving Paradise | Official Trailer | Netflix

27/10/2023

Tore

Ο 27χρονος Tore έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη και δραματική αλλαγή στη ζωή του: Ο καλύτερός του φίλος πεθαίνει σε δυστύχημα κι εκείνος καταφεύγει στα ναρκωτικά και τις εφήμερες σχέσεις. Παραγωγή από τη Σουηδία του Ουίλιαμ Σπετζ, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Οκτώβριο
© Netflix

Ταινίες του Netflix

05/10/2023

Khufiya: Η Κατάσκοπος (Khufiya)

Μία κατάσκοπος με το κωδικό όνομα R & AW προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι ο χαφιές που πουλάει τα μυστικά του κράτους σε ξένες μυστικές υπηρεσίες. Στην πορεία έρχονται σε αντίθεση οι διαφορετικές ταυτότητές της ως κατάσκοπος και σύντροφος. Πρόκειται για μία δουλειά του Βισάλ Μπαρτνάι, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστεί η Τάμπου, την οποία θυμόμαστε από το «Life of Pi».

Khufiya | Official Trailer | Vishal Bhardwaj, Tabu, Ali Fazal, Wamiqa Gabbi

06/10/2023

Η Μπαλαρίνα (Ballerina)

Η «Μπαλαρίνα» έχει όλα τα στοιχεία μίας εντυπωσιακής ταινίας δράσης. Μία πρώην σωματοφύλακας θρηνεί για τον χαμό της κολλήτης της, και με το βάρος ότι δεν μπόρεσε να την προστατεύσει, θέλει να κάνει πραγματικότητα την τελευταία επιθυμία της και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση. Ο σκηνοθέτης Τσουνγκ Χιουν Λι συναντιέται και πάλι με τη Χεόν Γιονγκ Σέο μετά το «The Call».

Ballerina | Official Trailer | Netflix [ENG SUB]

06/10/2023

Fair Play

ΗΦιμπ Ντινεβόρ (Bridgerton, Younger) και ο Άλντεν Ερνερέιχ (Hail Cesar, Solo: A Star Wars Story) είναι ένα ζευγάρι που κρατάει κρυφή τη σχέση του από τα αδιάκριτα βλέμματα μίας εταιρείας. Όταν ένας από τους δύο θα πάρει μία μεγάλη προαγωγή, η σχέση τους θα δοκιμαστεί.

FAIR PLAY | Official Trailer #2 | Netflix

 20/10/2023

Disco Inferno

Οκτώβριος ίσον Halloween και το Netflix το τιμάει με μερικά shorts που θα κάνουν πρεμιέρα στα τέλη του μήνα. Ένα από αυτά είναι και το «Disco Inferno». Ένα νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται να βάλει φωτιά σε μία από τις πιο καυτές πίστες του Λος Άντζελες την ώρα που μία σκοτεινή παρουσία διψά για το αγέννητο μωρό τους.

20/10/2023

Οικογένεια Καντασάμι: Το Μωρό (Kandasamys: The Baby)

Η Οικογένεια Καντασάμι είναι από τις πιο γνωστές τα τελευταία χρόνια στο σινεμά, καθώς αποτελεί ένα φρανσάιζ που μετράει πολλά χρόνια και 4 ταινίες. Η οικογένεια πηγαίνει ταξίδι στον Μαυρίκιο για τη γέννηση του εγγονού τους και εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με μερικούς ξεκαρδιστικούς μπελάδες.

Kandasamys: The Baby | Official Trailer | Netflix

 20/10/2023

Οι Γέροι (Old Dads)

Μία από τις κωμωδίες που πολλοί περιμένουν χάρη στο ενδιαφέρον πρωταγωνιστικό cast. Ο Μπιλ Μπλερ σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τους Μπόμπι Καναβάλε και Μποκίν Γουντμπάιν. Τρεις κολλητοί και μεσήλικες μπαμπάδες καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να συνηθίσουν έναν κόσμο γεμάτο millenials CEO και ισχυρές διευθύντριες νηπιαγωγείου.

Old Dads | A Netflix Film From Director Bill Burr | Official Trailer | Netflix

 27/10/2023

Pain Hustlers

Η πιο αναμενόμενη ταινία του Netflix για τον Οκτώβριο. Η Liza αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και ονειρεύεται μία καλύτερη ζωή για εκείνη και τη μικρή της κόρη. Τότε πιάνει δουλειά σε μία φαρμακευτική εταιρεία που βρίσκεται σε φάση χρεοκοπίας. Σύντομα οι επιτυχίες και η μεγάλη ζωή θα τη συνεπάρουν αλλά θα βρεθεί μπλεγμένη άθελά της σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο Ντέβιντ Γέιτς σκηνοθετεί την τρίτη μεγάλη ταινία της καριέρας του, πέρα από τα «Harry Potter». Έμιλι Μπλαντ, Κρις Έβανς και Κάθριν Ο' Χάρα βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Pain Hustlers | Emily Blunt + Chris Evans | Official Teaser | Netflix

Ντοκιμαντέρ του Netflix

04/10/2023

Μπέκαμ (Beckham)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και παγκοσμίως. Ο πάλαι ποτέ αρχηγός της εθνικής Αγγλίας είναι παράλληλα και ένας από τους πιο υποτιμημένους ποδοσφαιριστές. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν ακυκλοφόρητο υλικό από τη ζωή και την καριέρα του.

'BECKHAM' Documentary Series | Official Trailer | Netflix

17/10/2023

Η Δίκη του Διαβόλου (The Devil on Trial)

Στο ντοκιμαντέρ του Κρις Χολτ μπαίνει στο μικροσκόπιο μία απο τις υποθέσεις που συγκλόνισε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όταν για πρώτη φορά ένας δαιμονισμός αποτέλεσε λόγο για επίκληση σε δικαστήριο για φόνο.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Οκτώβριο
© Netflix

25/10/2023

Η Ζωή στον Πλανήτη μας (Life on Our Planet)

Ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία 4 δισεκατομμυρίων ετών του πλανήτη μας και πώς φτάσαμε στο σήμερα με την υπογραφή του Στίβεν Σπίλμπερκγ και τον Μόργκαν Φρίμαν στον ρόλο του αφηγητή.

Life on Our Planet | Official Trailer | Netflix

Μην χάσετε επίσης

01/10/2023

Οι Ζωντανοί Νεκροί (The Walking Dead: Season 11 Part 3)

02/10/2023

Wolf

06/10/2023

Maybe Baby

The Lost City

10/10/2023

Gemini Man

14/10/2023

Scary Movie

Scary Movie 2

Scary Movie 3

Chicken Run

Αγάπη Είναι… (Love Actually)

Μυστικό Παράθυρο (Secret Window)

Ο Δικτάτορας (The Dictator)

Μυστικό Παράθυρο (Secret Window)

26/10/2023

Belfast

29/10/2023

Step Up: Στα Βήματα του Πάθους Step Up

31/10/2023

Lara Croft: Tomb Raider

13 Ώρες: Οι Μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάζης (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ