TV + Series

«Σίγησε» ο Κέβιν Κόνροϊ, η φωνή του Batman της DC

Σε ηλικία 66 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε ο Κέβιν Κόνροι
Ο Κέβιν Κόνροι © Batmannews.com

Kέβιν Κόνροι: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική φωνή του Batman της DC   

Ο Kεβιν Κόνροι που χαρακτηριζόταν από πολλούς ως η φωνή του Batman, αφού εδώ και δεκαετίες ενσάρκωνε τον χαρακτήρα για αμέτρητες σειρές, ταινίες και παιχνίδια, πέθανε σε ηλικία 66 ετών.

Ο θάνατος του σταρ επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή από την Nτάιαν Πέρσινγκ ηθοποιό που συνεργάστηκε μαζί του σε πολλά έργα.

«Πολύ θλιβερά νέα: η αγαπημένη μας φωνή του Μπάτμαν, ο Κέβιν Κονρόι, πέθανε χθες", έγραψε σε μια ανάρτηση στο Facebook. "Ήταν άρρωστος εδώ και καιρό, αλλά πραγματικά αφιέρωσε πολύ χρόνο στα κονσέρβα, προς μεγάλη χαρά όλων των θαυμαστών του. Θα λείψει πολύ, όχι μόνο από το καστ της σειράς, αλλά και από τη λεγεώνα των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο».

Ο Κονρόι ξεκίνησε να δίνει τη φωνή του Μπάτμαν/ Μπρους Γουέιν στο «Batman: The Animated Series», το οποίο παίχτηκε από το 1992- 1995. Παράλληλα, έχει ενσαρκώσει το χαρακτήρα και σε διάφορες άλλες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες μεγάλου μήκους στο Animated Universe της DC. Μάλιστα, λόγω της πολύ μεγάλης δημοτικότητας της ερμηνείας του ως Batman, ο Conroy συνέχισε να δίνει την φωνή του στον χαρακτήρα για πολλές ακόμη ταινίες της DC Universe Animated Original Movies, ενώ ήταν ο Bruce Wayne/Batman και στα βραβευμένα βιντεοπαιχνίδια Batman: Arkham, καθώς και στα Injustice: Gods Among Us και Injustice 2.

Official Batman: Arkham Knight - The Voices of Arkham

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ