TV + Series

Ο Σον Πεν θα παίξει τον εαυτό του στην αντιπολεμική σάτιρα «C*A*U*G*H*T»

Τι πραγματεύεται η σειρά των έξι επεισοδίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σον Πεν
© EPA/ IAN LANGSDON

Ο Σον Πεν σε νέα σατιρική σειρά - «C*A*U*G*H*T» ο τίτλος - Το 2023 η κυκλοφορία της

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν, ο οποίος μερικούς μήνες πριν βρέθηκε στην Ουκρανία για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ του για τον πόλεμο στην περιοχή, θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά με τίτλο «C*A*U*G*H*T».

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Holllywood Authentix» ο Σον Πεν είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να πολεμήσει για την Ουκρανία. «Εάν έχεις βρεθεί στην Ουκρανία περνάει από το μυαλό σου. Και σκέφτεσαι κάπως σε τι αιώνα βρισκόμαστε. Γιατί ήμουν στο βενζινάδικο στο Brentwood (Λος Άντζελες) και τώρα σκέφτομαι να πάρω τα όπλα εναντίον της Ρωσίας. Μα τι συμβαίνει;», είχε πει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα υποδυθεί τον ίδιο του τον εαυτό. Η σειρά, μια αντιπολεμική σάτιρα, θα αποτελείται από έξι επεισόδια, με θέμα της κάποιους Αυστραλούς στρατιώτες που πηγαίνουν σε μυστική αποστολή σε μια εμπόλεμη χώρα και συλλαμβάνονται από εγχώριους αγωνιστές της αντίστασης ως Αμερικανοί. Εκεί οι Αυστραλοί στρατιώτες βιντεοσκοπούν ομήρους, το υλικό γίνεται viral και οι ίδιοι γίνονται ευρέως γνωστοί.

Η σειρά αποτελεί δημιούργημα του Αυστραλού ηθοποιού και κινηματογραφιστή Κικ Γκάρι (είχε παίξει στο «Edge of Tomorrow»). Ο Σον Πεν είναι ανάμεσα στους παραγωγούς, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Μάθιου Φοξ, Μπέλα Χίθκοουτ, Έρικ Τόμσον, Μπεν Ο' Τουλ και Μπράιαν Μπράουν.

Η σειρά είναι μια παραγωγή της streaming υπηρεσίας Stan και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Πηγή: Variety

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ