Κοσμος

Σον Πεν: Δηλώνει έτοιμος να πολεμήσει κατά της Ρωσίας

«Ο μόνος τρόπος να μείνω στην Ουκρανία περισσότερο από την προηγούμενη φορά είναι κρατώντας ένα όπλο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σον Πεν
Ο Σον Πεν © Twitter

Σον Πεν: Είναι έτοιμος να πάρει το όπλο και να πολεμήσει κατά της Ρωσίας - Τι δήλωσε για τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο.

Έτοιμος να πάρει το όπλο του και να πολεμήσει κατά της Ρωσίας δηλώνει πως είναι ο γνωστός ηθοποιός, Σον Πεν. «Ο μόνος τρόπος να μείνω στην Ουκρανία περισσότερο από την προηγούμενη φορά είναι κρατώντας ένα όπλο», δήλωσε ο 61χρονος δημοφιλής ηθοποιός.

Να θυμίσουμε πως ο χολιγουντιανός σταρ ήδη από την έναρξη της εισβολής των Ρώσων εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον ουκρανικό λαό ενώ βρέθηκε στο Κίεβο για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ του για τον πόλεμο στην περιοχή.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Holllywood Authentix» ο Σον Πεν εκδήλωσε την επιθυμία του να πολεμήσει για την Ουκρανία αν χρειαστεί.

«Εάν έχεις βρεθεί στην Ουκρανία περνάει από το μυαλό σου. Και σκέφτεσαι κάπως σε τι αιώνα βρισκόμαστε. Γιατί ήμουν στο βενζινάδικο στο Brentwood (Λος Άντζελες) τις προάλλες και τώρα σκέφτομαι να πάρω τα όπλα εναντίον της Ρωσίας. Μα τι συμβαίνει;», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων του, ο Σον Πεν επέστρεψε στις ΗΠΑ αλλά δηλώνει πως επιθυμεί να γυρίσει στην Ουκρανία. «Ο μόνος τρόπος να μείνω στην Ουκρανία περισσότερο από την προηγούμενη φορά είναι κρατώντας ένα όπλο, πιθανόν χωρίς εξοπλισμό, γιατί ως ξένος θα ήθελες να δώσεις τον στρατιωτικό εξοπλισμό στους πολίτες που πολεμούν και δεν έχουν ή σε κάποιον στρατιώτη που έχει περισσότερες ικανότητες από εμένα, σε κάποιον νεότερο άντρα ή γυναίκα που θα μπορεί να πολεμήσει περισσότερο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ