TV + Series

Η «Άρια Σταρκ» του Game of Thrones αποκάλυψε πως ο πατέρας της την κακοποιούσε

Ο εφιάλτης της Μέισι Γουίλιαμς από τα 8 της χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μέισι Γουίλιαμς ως Άρια στο Game of Thrones
Η Μέισι Γουίλιαμς ως Άρια στο Game of Thrones © IMDB

Η Μέισι Γουίλιαμς, που πρωταγωνιστησε στο Game of Thrones ως «Άρια», αποκάλυψε πως όταν ήταν παιδί είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον πατέρα της.

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Μέισι Γουίλιαμς, που πρωταγωνιστησε στο Game of Thrones ως «Άρια».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας της την κακοποιούσε από την ηλικία των 8 ετών.

«Λοιπόν, εγώ όταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου», δήλωσε αρχικά στο podcast του Steven Barlett, «Diary of a CEO» και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό πολύ, γιατί επηρεάζει τα αδέρφια μου κι ολόκληρη την οικογένειά μου».

«Ίσως αυτό πραγματικά χάλασε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν πραγματικά να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συνέβαιναν ήταν το λάθος», εξήγησε.

Η μοναδική που κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει με την ίδια, ήταν η δασκάλα της, η οποία την στήριξε πολύ.

«Με ρωτούσε αν έφαγα πρωινό και της έλεγα όχι. Μετά με ρωτούσε κι άλλα πράγματα και έφτασε να καλέσει τη μητέρα μου στο σχολείο. Ήρθε και με πήρε αμέσως. Ήταν η μόνη φορά που όλες οι πόρτες ξαφνικά ήταν ανοιχτές και τα πράγματα ήταν στη θέση τους. Εγώ όμως δεν το καταλάβαινα», ανέφερε και εξήγησε πως σαν παιδί δεν αντιλαμβανόταν πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση της με τον μπαμπά της. Μάλιστα, θεωρούσε πως η δασκάλα ήθελε το κακό της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY