TV + Series

Λουιζίδου-Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή: Τώρα κανείς δεν θα γελούσε με έναν που ρίχνει φέσια

«Δεν έχει νόημα ένα remake»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
renia_pantremenoi.jpg
Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή © ΑNT1/screenshot

Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή: Αυτός είναι ο λόγος που η Ρένια Λουιζίδου είναι κάθετα αρνητική σε remake της σειράς.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Ρένια Λουιζίδου μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» εξήγησε τους λόγους που δε θέλει με τίποτα να ξαναγίνει το «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή».

«Δεν είμαι υπέρ ότι όλα πρέπει να ξαναγίνονται. Έχει πέσει η ιδέα για να ξαναγίνει το “Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή”, δεν θα συμφωνούσα να γίνει». Ειδικά το συγκεκριμένο σίριαλ. Δεν θέλω γιατί βασικοί πυλώνες του είναι συνδεδεμένοι με την εποχή του 1997-2000 που παίχτηκε η σειρά. Η αλλοφροσύνη αυτού του ανθρώπου, του “Ακάλυπτου”, ήταν ένας άνθρωπος που φέσωνε όλον τον ντουνιά το 1997, ένα ρεμάλι. Τότε μπορεί να είχε πλάκα, τώρα δε γελάει κανένας με αυτό» αρκέστηκε να πει η Ρένια Λουιζίδου.

Ο έτερος συμπρωταγωνιστής και τηλεοπτικός της σύζυγος Αντώνης Καφετζόπουλος είχε δηλώσει σχετικά «Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης που είχε γράψει το original και σκέφτονταν ο Καραγιάννης ο ΑΝΤ1 και ο Alpha μπλέχτηκε κάποια στιγμή, να κάνουμε το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά». Τους είπα ότι αυτό που μου έφεραν ήταν μια αηδία, δεν ήταν καλή ιδέα. Σερνόταν το πράγμα και μετά αρρώστησε κι ο Καπώνης. Δεν ήταν καλό αυτό που διάβασα. Δεν ήταν καλή ιδέα. Τα πράγμα όταν γίνονται πρέπει να συντρέχουν κάποιοι παράγοντες. Δεν συνέτρεχαν».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ