- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Σοφία Βεργκάρα θα υποδυθεί Κολομβιανή έμπορο ναρκωτικών
Στη νέα μίνι σειρά του Netflix
Η Σοφία Βεργκάρα θα υποδυθεί την Κολομβιανή έμπορο ναρκωτικών Γκριζέλντα Μπλάνκο.
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της μίνι σειράς του Netflix η οποία αφηγείται πώς η Γκριζέλντα Μπλάνκο (Griselda Blanco) μια αφοσιωμένη μητέρα δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία με έδρα το Μαϊάμι κατά τη δεκαετία του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η Σοφία Βεργκάρα ενσαρκώνει την Κολομβιανή «βασίλισσα» των ναρκωτικών.
Για τις ανάγκες του ρόλου ως «νονά» της κοκαΐνης υποβλήθηκε σε μια απίστευτη μεταμόρφωση με πιο λεπτά φρύδια και προσθετικά στη μύτη και στο πηγούνι της για να μοιάζει περισσότερο με την Μπλάνκο.
Η σειρά θα είναι σε έξι επεισόδια των 50 λεπτών. Όπως αναφέρει το Netflix: «Ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα και είχε έναν θανατηφόρο συνδυασμό, χάρης και αγριότητας, που τη βοήθησε να κινείται ανάμεσα στην οικογένεια και στην επιχείρησή της». Και συνεχίζει: «παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστή για τους αδίστακτους και βίαιους τρόπους της η Γκριζέλντα ήταν μία από τις πλουσιότερες εμπόρους ναρκωτικών στον κόσμο, και απολάμβανε έναν πολυτελή και λαμπερό τρόπο ζωής».
Σοφία Βεργκάρα: Η ζωή της Γκριζέλντα Μπλάνκο
Γεννημένη το 1943 σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην Κολομβία, μεγάλωσε στη φτωχογειτονιά έξω από την Μεντεγίν, Μπάριο Τρινιντάντ. Έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία μόλις 14 ετών για να ξεφύγει από την σωματική κακοποίηση του συντρόφου της μητέρας της και ζούσε στους δρόμους.
Γνώρισε τον Αλμπέρτο Μπράβο, έναν γνωστό διακινητή κοκαΐνης για το καρτέλ της Μεντεγίν. Την προσέλαβε για να αγοράζει για λογαριασμό του κοκαΐνη, την οποία θα επεξεργαζόταν ο ίδιος. Το ζευγάρι σύντομα ερωτεύεται και στα τέλη της δεκαετίας του 1960, μετακομίζουν παράνομα στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, και δημιουργούν ένα τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίου κοκαΐνης. Σκοτώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2012, σε ηλικία 69 ετών.
Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η πλατφόρμα ανακοίνωσε τους νέους ηθοποιούς στο καστ, μεταξύ των οποίων ο Αλμπέρτο Γκέρα, Βανέσα Φερλίτο, και Αλμπέρτο Αμάν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σειρά επικής φαντασίας άλλαξε για πάντα την τηλεόραση και έγραψε τη δική της ιστορία
Συμμετείχε στη σειρά από το 1989 έως το 1992
Θα τις δεις όλες «μονορούφι» μέσα σε ένα ΣΚ
Η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της για την απουσία της «Κατ» από τη συνέχεια της σειράς
Πρεμιέρα στις 21 Μαΐου στο Netflix
Ο Σαμ Λέβινσον επιχείρησε να μιλήσει για την αμφιλεγόμενη σκηνή της σειράς και τα έκανε... χειρότερα
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον τρόπο δουλειάς του σκηνοθέτη
Η Λίλι Κόλινς δηλώνει ερωτευμένη με την Αθήνα
Τι ισχύει για τις συμμορίες του Μπέρμιγχαμ και τα πρόσωπα που ενέπνευσαν τη σειρά-φαινόμενο
Όπως εξομολογήθηκε, εκείνη την περίοδο βίωνε επιλόχεια κατάθλιψη, γεγονός που επηρέασε την απόφασή της
Απολύσεις, εντάσεις και απαιτήσεις που έφεραν ηθοποιούς και τεχνικούς στα όρια τους
Πρώτη εμφάνιση στην οθόνη μετά από 23 χρόνια - Θα υποδυθεί τον εαυτό της
Μια καλογυρισμένη σειρά με ενδιαφέροντες γρίφους
Η Κούντροου επέμεινε ότι η Φοίβη δεν ήταν «αφελής», όπως την αντιλαμβάνονταν κάποιοι
Η παραγωγή μπαίνει σε προσωρινή παύση για την αποκατάσταση της υγείας της σταρ
Πρεμιέρα στις 12 Απριλίου
Οι αδερφοί Τέιτ, το OnlyFans και η προσέγγιση του δημοσιογράφου
Μια μαύρη κωμωδία με σεναριακό αλαλούμ λατινοαμερικανικής έμπνευσης, από εκείνα που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα
Mετά από 16 χρόνια απουσίας
Το τρέιλερ περιλαμβάνει εμβληματικές σκηνές από το βιβλίο και την ταινία του 2001
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.