- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έμμα Κόριν:Η αναφορά στην πριγκίπισσα Νταϊάνα στις Χρυσές Σφαίρες
Η συγκίνηση, ο ευχαριστήριος λόγος και η αφιέρωση στην «πριγκίπισσα του λαού»
Χρυσές Σφαίρες 2021: Η Έμμα Κόριν κέρδισε το βραβείο «Α' Γυναικείος Ρόλος - Δράμα» για τον ρόλο της στο «The Crown» και ευχαρίστησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Μπορεί η 78η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες να ολοκληρώθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, όμως οι συζητήσεις για τα όσα παρακολουθήσαμε σε αυτή την – κατά γενική ομολογία – παράξενη διοργάνωση, συνεχίζονται.
Μια από τις νικήτριες της βραδιάς ήταν η Έμμα Κόριν, η οποία κέρδισε την πρώτη Χρυσή Σφαίρα στην καριέρα της για την ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Νταϊανα στην τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Πίτερ Μόργκαν, «Το Στέμμα» («The Crown»). Η 25χρονη ηθοποιός υποδύθηκε την «πριγκίπισσα του λαού» σε νεαρή ηλικία: από τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Κάρολο, μέχρι τη ζωή στο παλάτι και τα προβλήματα στον γάμο.
Όταν ανακοινώθηκε το όνομά της στην κατηγορία «Α’ Γυναικείος Ρόλος – Δράμα», η Έμμα Κόριν έμεινε έκπληκτη και στη συνέχεια με δάκρυα χαράς άρχισε τον ευχαριστήριο λόγο της. «Ευχαριστώ πάρα πολύ την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου γι’αυτή την τιμή, ευχαριστώ την εταιρεία παραγωγής και την ομάδα που πίστεψε σε μένα όπως και τους απίστευτους ηθοποιούς και συντελεστές που ήταν στο πλευρό μου σε όλη τη διάρκεια. Ευχαριστώ τον πρίγκιπα του παραμυθιού Τζος Ο’ Κόνορ (πρίγκιπας Κάρολος), δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς εσένα, έκανες την κάθε μέρα χαρούμενη. Επίσης ευχαριστώ την ομάδα και την ατζέντισσά μου», είπε φανερά συγκινημένη.
Και τότε είπε ευχαριστώ στο πρόσωπο που μελέτησε για να αποδώσει τον χαρακτήρα και το έργο του: την πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Και πάνω από όλα, ευχαριστώ πολύ την Νταϊάνα. Μου έχεις διδάξει συμπόνοια και ενσυναίσθηση πέρα από κάθε μέτρο που θα μπορούσα να φανταστώ. Εκ μέρους όλων που σε θυμούνται τόσο στοργικά και με πάθος στις καρδιές μας, ευχαριστώ».
Στις τηλεοπτικές κατηγορίες, «Το Στέμμα» θριάμβευσε αποσπώντας 4 βραβεία συνολικά, στις κατηγορίες «Καλύτερη Δραματική Σειρά», «Α’ Ανδρικός Ρόλος – Δράμα» (Τζος Ο’Κόνορ), «Α’ Γυναικείος Ρόλος – Δράμα» (Έμμα Κόριν) και «Β’ Γυναικείος Ρόλος σε Σειρά, Μίνι-Σειρά ή Τηλεταινία» (Τζίλιαν Άντερσον). Η Έμμα Κόριν κέρδισε την συνυποψήφιά της Ολίβια Κόλμαν (βασίλισσα Ελισάβετ) και αντίστοιχα η Τζίλιαν Άντερσον την Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ (πριγκίπισσα Μαργαρίτα).
Η επόμενη παραγωγή στην οποία θα συμμετάσχει η ηθοποιός θα είναι η κινηματογραφική μεταφορά του LGBTQ+ δράματος «My Policeman», δίπλα στον Χάρι Στάιλς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων - Πρεμιέρα 18 Δεκεμβρίου
Τι αφορά το deal που ανακοίνωσαν
Πολλοί πίστεψαν ότι θα γίνει το remake της σειράς
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist
Όταν ο Μπέργκμαν, ο Λιντς και άλλοι δημιουργοί ασχολήθηκαν με τη διαφήμιση
Θρήνος στον χώρο της υποκριτικής
O δημιουργός των «Breaking Bad» και «Better Call Saul» επιστρέφει σε μεγάλα κέφια
Οι πρώτες αναφορές προήλθαν από τον Γάλλο ειδικό στα media Κλεμάν Γκαρέν
Η διάσημη ηθοποιός θα ενσαρκώσει την αδερφή της Μορτίσια Άνταμς στη σειρά του Netflix
Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Το Hawkins βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απειλή του Upside Down
Το story της ηθοποιού στο Instagram
Η πρώτη εκφωνήτρια, η τηλεόραση των Ενόπλων Δυνάμεων και τα ιδιωτικά κανάλια
Η σειρά-προοίμιο του Game of Thrones επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων - Πότε κάνει πρεμιέρα
Γιατί οι σειρές γίνονται πιο εύπεπτες, πιο ίδιες και τελικά πιο «χαζές»
Το μήνυμα που θέλησε να στείλει στους θαυμαστές του
Νέα μελέτη προειδοποιεί
Νέα πρόσωπα και άλμα 10 ετών στην αφήγηση του Ιαπωνικού ιστορικού έπους
Αναλυτές επισημαίνουν ότι το Netflix έχει καταφέρει να βρει τη σωστή ισορροπία τιμών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.