TV + Series

World Party: Νότια Αφρική

Οι Σάκης Τανιμανίδης & Γιώργος Μαυρίδης στέλνουν feedback στην Athens Voice

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
69439-139953.JPG

World Party σημαίνει ταξίδι, τρέλα, εμπειρίες ζωής. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκινούν την εξόρμησή τους στη Νότια Αφρική, την Τρίτη 3 Ιουνίου στις 22.30 στην τηλεόραση του Alpha. Μια γνωριμία που τους στιγματίζει, μία συνάντηση που προβληματίζει και συγκινεί. Ο Σάκης και ο Γιώργος επισκέπτονται τον Γιώργο Μπίζο, προσωπικό φίλο και δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα και μιλούν για την ιστορία αυτής της μεγάλης προσωπικότητας.

Εκτός όμως από σημαντικές γνωριμίες, το «World Party» περιλαμβάνει δράση και περιπέτεια. Αυτή τη φορά, οι δύο ταξιδευτές κολυμπούν με λευκούς καρχαρίες στο Κέιπ Τάουν, «κοντράρονται», ως συνήθως, στο Γιοχάνεσμπουργκ και εξερευνούν, με τη δική τους ματιά, τη νότια άκρη της Αφρικανικής ηπείρου.

Το ταξίδι της Τρίτης, ολοκληρώνεται με μία στάση έκπληξη. Ο Σάκης και ο Γιώργος επισκέπτονται τα στούντιο της Warner Bros στο Λονδίνο, για την επίσημη παρουσίαση της ταινίας, «Στα όρια του αύριο (Edge of Tomorrow)», που θα προβληθεί στην Ελλάδα από τη Village.

Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε τους δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν.

Δείτε πρώτοι μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες από το party στη Νότια Αφρική.

n

«Είναι λίγες οι φορές που τους συγκλονίζει μία γνωριμία. Μία από αυτές είναι και η γνωριμία τους με τον κ. Μπίζο, ο οποίος τους έκανε την τιμή να τους μιλήσει για τον προσωπικό του φίλο, Νέλσον Μαντέλα».

n

«Ο Σάκης και ο Γιώργος “ακροβατούν” πολύ συχνά, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Εδώ είναι στο Camps Bay, Kape Town».

n

«Εσείς εάν μπορούσατε αύριο το πρωί να πάτε σε όποιον προορισμό του πλανήτη θέλετε, ποιον θα επιλέγατε;»

n

«Ψέματα ήταν τελικά ότι τα παιδιά του World Party δεν πηδάνε στα ταξίδια τους…»

n

«Ο Νέλσον Μαντέλα είναι ένα σύμβολο ανθρώπινης συνείδησης και ειρήνης, όχι μόνο για τους ανθρώπους της Νότιας Αφρικής, αλλά για όλους μας… ανεξαρτήτως χρώματος ή εθνικότητας!»

n

«Η αδρεναλίνη του World Party χτύπησε κόκκινο για άλλη μια φορά στη Νότια Αφρική. Αυτή τη φορά με το τρομακτικό Shark Cage Diving».

n

«Τα παιδιά του World Party, περιμένοντας μέσα στο κλουβί να φανεί ο λευκός καρχαρίας μήκους 5 μέτρων!»

To World Party στο Facebook

Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης

Σκηνοθεσία: Σάκης Τανιμανίδης

Εικονοληψία: Θοδωρής Πλακίδης, Γιώργος Λέντζας

Βοηθός παραγωγής: Γιώργος Λέντζας

Μοντάζ: Γιάννης Κελίδης

Παραγωγή: Entrinno Productions

Έρευνα: Αργύρης Κουρτίδης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ