TV + Series

Φιλαράκια: Το καλύτερο φινάλε της 20ετίας

Τι κι αν έχουν περάσει 15 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ta filarakia
Τα Φιλαράκια

Τι κι αν έχουν περάσει 15 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο; Τα Φιλαράκια έχουν αποδείξει ότι έχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «The Last One» ψηφίστηκε ως το καλύτερο φινάλε των τελευταίων 20 ετών. Στο poll που διοργάνωσε η Digital Spy πήραν μέρος 5.000 τηλεθεατές, με τα Φιλαράκια να κερδίζουν τον τίτλο του πιο αγαπημένου φινάλε από σειρές όπως το Game Of Thrones, το Sopranos και το Breaking Bad.

Το επεισόδιο "Last One" προβλήθηκε στις 6 Μαΐου 2004. Στα αρχικά σχέδια βέβαια, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς David Crane, ήταν να τελειώσουν τα Φιλαράκια στην 8η σεζόν.

«Όταν κάναμε την 8η σεζόν μας είπαν αυτό είναι το τέλος. Μετά διαπραγματεύτηκαν και πήγαμε στην 9η σεζόν. Τότε μας είπαν πως αυτή είναι σίγουρα η τελευταία σεζόν. Μια εβδομάδα αργότερα επέστρεψαν και μας είπαν να συνεχίσουμε και έτσι οδηγηθήκαμε στη 10η και τελευταία σεζόν».

Η επιτυχία της σειράς είναι τόσο μεγάλη που μέχρι σήμερα όλοι περιμένουν να ξαναδούν σε κάτι ξεχωριστό τους έξι χαρακτήρες της παρέας. Και ίσως οι ευχές όλων για ένα reunion πραγματοποιηθούν, καθώς φαίνεται να ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό με το HBO Max.

Πηγή: Metro

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ