TV + Series

Πρώτο επεισοδιο του Beverly Hills 90210: Το αντίο στον Λουκ Πέρι

«Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε... Καλώς ήρθες στο όνειρό σου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ωνάσης- Teaser

Ο Λουκ Πέρι δεν μένει πια στο Μπέβερλι Χιλς και αυτό είναι το συγκινητικό αντίο στο πρώτο επεισόδιο του Beverly Hills 90210.

Τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς (Beverly Hills 90210), η θρυλική σειρά της δεκαετίας του '90 με τους εκατ. θαυμαστές ανά τον κόσμο, επέστρεψε στη μικρή οθόνη το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου. Όλη η παλιοπαρέα ήταν εκεί. Εκτός από τον «Ντίλαν». Ο Λουκ Πέρι άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 52 ετών, τον περασμένο Μάρτιο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του.

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου Beverly Hills 90210 έγινε αναφορά σε αυτήν την απώλεια. «Κέλι» (Τζένι Γκαρθ) και «Ντόνα» (Τόρι Σπέλινγκ), παρακολουθούν με βουρκωμένα μάτια στην τηλεόραση μια χαρακτηριστική σκηνή του «Ντίλαν» με τον «Μπράντον» (Τζέισον Μπρίστλεϊ). Οι δυο τους βρίσκονται στο αυτοκίνητο και ο Λουκ Πέρι λέει στον φίλο του: «Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε... Καλώς ήρθες στο όνειρό σου».

Η εικόνα «παγώνει» και οι συντελεστές αποχαιρετούν τον ηθοποιό, με τη φράση: «Για τον φίλο μας, Λουκ Πέρι. 1966 - 2019».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ