TV + Series

Beverly Hills: Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια (video)

Υπέροχα τα νέα για τους φίλους της παρέας του Μπράντον και της Μπρέντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
beverly-hills
Βeverly Ηills 90210

Κανείς δεν ξεχνά τον κωδικό 90210. Κανείς δεν ξεχνά τον Μπράντον, την Μπρέντα - τους στωικούς γονείς με τη σχεδόν «Άμις» συμπεριφορά τους- τον ατίθασο Ντίλαν, την ξανθιά Κέλι, την παρ' ολίγον ες αεί παρθένα Ντόνα, τον αφύσικα σγουρομάλλη Στιβ, το geek που άκουγε στο όνομα Άντρεα και τον πιτσιρικά wanna be γόη Ντέιβιντ.

Η παρέα επιστρέφει και μάλιστα με νέα επεισόδια. Η σειρά που στοίχειωσε κάθε μαθητή τη δεκαετία των 90s έχει ήδη κλείσει για 6 νέα επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν από το κανάλι του Fox το καλοκαίρι.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η «κόρη Σπέλινγκ», η τηλεοπτική Ντόνα, η οποία μάλιστα ανάρτησε και σχετικό βίντεο στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re coming HOME! @90210onFOX returning this summer to @FOXTV. #90210onFOX

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

 

Βέβαια ο νέος κύκος επανέρχεται με μία αλλαγή όπως ενημερώνει ο τηλεοπτικός Στιβ (Ίαν Ζίρινγκ): «Οι Πρίστλεϊ, Γκαρθ, Ζίρινγκ, Καρτέρις, Γκριν και Σπέλινγκ θα υποδυθουν τους χαρακτήρες τους μεν αλλα με αρκετή δόση πραγματικότητας από την αληθινή τους ζωή» αναφέρει μεταξύ άλλων.

19 χρόνια μετά την λήξη της σειράς εξάλλου οι πρωταγωνιστές επανενώθηκαν και τότε κάποιος έριξε την ιδέα για ένα τηλεοπτικό reunion του «Beverly Hills, 90210».

Το «Beverly Hills, 90210» κυκλοφόρησε στις 4 Οκτωβρίου 1990 και στην ουσία μεγάλωσε μία ολόκληρη τηλεοπτική γενιά. Αυτή των σημερινών 40άρηδων.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re coming HOME! @90210onFOX returning this summer to @FOXTV. #90210onFOX

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ