Τεχνολογια - Επιστημη

Έρχεται ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό δημιουργό video games, Hideo Kojima

Είναι περισσότερο γνωστός για το franchise Metal Gear, μαζί με τα Zone of the Enders και Snatcher

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Hideo Kojima
O Hideo Kojima © EPA/CHRISTIAN MONTERROSA

Hideo Kojima: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό δημιουργό video games - Είναι περισσότερο γνωστός για το franchise Metal Gear, μαζί με τα Zone of the Enders και Snatcher

Ένα νέο ντοκιμαντέρ θα εστιάζει στην καριέρα του δημιουργού βιντεοπαιχνιδιών Hideo Kojima. Ο Ιάπωνας δημιουργός είναι περισσότερο γνωστός για το franchise Metal Gear, μαζί με τα Zone of the Enders και Snatcher.

Εργάστηκε στην Konami για σχεδόν τρεις δεκαετίες, πριν αποχωρήσει και δημιουργήσει το δικό του στούντιο, Kojima Productions.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Hideo Kojima: Connecting Worlds» θα ακολουθεί την καριέρα του από τις πρώτες ημέρες έως τα πιο πρόσφατα χρόνια και την παραγωγή του Death Stranding, που έκανε ντεμπούτο το 2019 ως η πρώτη κυκλοφορία της Kojima Productions μετά την αποχώρησή του από την Konami.

Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλει τα πρώτα βήματα του ανεξάρτητου στούντιο του Kojima, μαζί με κάποιες αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία.

Ο ίδιος ο Kojima κοινοποίησε τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο αρχίζει με έναν αφηγητή που τον περιγράφει ως τον «πιο γνωστό δημιουργό παιχνιδιών στον κόσμο».

Ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «Hideo Kojima: Connecting World» έχει προγραμματιστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα στις 17 Ιουνίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ