Τεχνολογια - Επιστημη

Στηρίξτε τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας αγοράζοντας 70 games στην τιμή του ενός

Όλα τα έσοδα δωρίζονται με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Humble Bundle «Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle»

Το Humble Bundle «Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle» συγκεντρώνει χρήματα για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και τη Συρία, προσφέροντας 70+ games για 28 ευρώ

Humble Bundle είναι πακέτα βιντεοπαιχνιδιών που επιτρέπουν στον αγοραστή να καθορίσει την τιμή, μεταξύ διάφορων βαθμίδων. Μέρος των κερδών συνήθως δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ το υπόλοιπο μοιράζεται μεταξύ των δημιουργών. Τα Humble Bundles είναι διαθέσιμα για περιορισμένη χρονική διάρκεια, ενώ τα ακριβότερα πακέτα περιέχουν και ανάλογες ανταμοιβές. Οι αγοραστές είναι επίσης ελεύθεροι να προτείνουν δικό τους ποσό, που μπορεί να ξεπερνά τις τιμές όλων των βαθμίδων.

Αυτή τη στιγμή, διατίθεται ένα πακέτο ιδιαίτερης σημασίας. To «Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle» δωρίζει το 100% των κερδών προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και τη Συρία. Προσφέρει περισσότερα από 70 games αξίας άνω των 1000 ευρώ, με κατώτατη τιμή τα 28 ευρώ. Η περιγραφή του αμιγώς φιλανθρωπικού Humble Bundle αναφέρει:

«Οι καταστροφικοί σεισμοί στην Τουρκία και τη Συρία έχουν δημιουργήσει μια επείγουσα ανθρωπιστική κρίση. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν άμεση ανάγκη από ιατρικές προμήθειες, τροφή, νερό και στέγη και ο δρόμος προς την ανάκαμψη θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά δύσκολος για τους κατοίκους της περιοχής. Για να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με κατασκευαστές παιχνιδιών και εκδότες βιβλίων για ένα πακέτο 100% αφιερωμένο στην υποστήριξη των προσπαθειών ανακούφισης από τους σεισμούς Τουρκίας-Συρίας».

Το Humble Bundle «Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle»

Ο κατάλογος με τα games είναι αξιόλογος, με μεγάλες κυκλοφορίες όπως το «Gotham Knights», το «Ghostrunner» και το «Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition». Στη λίστα των 72 παιχνιδιών περιλαμβάνονται επίσης Τούρκικες ανεξάρτητες παραγωγές, όπως το «Lighthouse Keeper» και το «Soul Searching». Όλα τα games είναι διαθέσιμα για εξαργύρωση στο Steam, αποκλειστικά για PC. Το Humble Bundle στηρίζει τους πληγέντες δωρίζοντας το τελικό χρηματικό ποσό σε τρεις οργανισμούς: Την Direct Relief (φιλανθρωπική οργάνωση βασισμένη στις ΗΠΑ), την International Medical Corps (παγκόσμια, μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει επείγουσα ιατρική περίθαλψη και υγειονομική εκπαίδευση) και τη Save The Children (φιλανθρωπική οργάνωση που συλλέγει χρήματα για τη βελτίωση των παγκόσμιων συνθηκών ζωής των παιδιών).

Ως και τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το «Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle» έχει συγκεντρώσει 662.000€ για τα θύματα της καταστροφής, με κορυφαία προσφορά τα 550 δολάρια, από την ιστοσελίδα Gamers Guild AZ. Το Humble Bundle έχει πετύχει περισσότερες από 22.000 πωλήσεις και θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο για έξι ακόμα ημέρες.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ